در این همایش «خانم منصوره شاکری» مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین (ع) بیان کرد: پژوهش یکی از اساسی ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه حوزه های علمیه است و نقش پژوهش در توسعه همه جانبه پایدار چنان برجسته می باشد که می توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه ابعاد جامعه دانست.
وی افزود: یکی از وظایف اصلی طلاب تولید فکر، تحکیم مبانی اسلامی و ایستادگی در مقابل شبهات روز دنیا است.
در این همایش، «آقای دکتر دانش» عضو هیئت علمی دانشگاه و محقق برجسته، در زمینه اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی به چگونگی مقاوم سازی اقتصادی در شرایط بحرانی جهت استفاده بهینه از سرمایه و منابع می پردازد و تعریف آن با توجه به هدفی که یک مکتب دنبال می کند متفاوت است.
وی بیان کرد: زنان هم مانند مردان، مسئولیتها اقتصادی دارند و اسلام هم آنان را برای فعالیت های اقتصادی آزاد گذاشته است از جمله فعالیت های اقتصادی همه مردم می توان مدیریت مصرف، قناعت، تولید ثروت حلال ترجیح مصرف کالای داخلی بر کالای خارجی ، دوری از مدگرایی و صبر بر تحریم شمرد.»
در پایان این همایش از برگزیدگان فراخوان مقاله اقتصاد مقاومتی، از جمله بانوان فاطمه دادپور، سمانه پاک سرشت، سکینه صادقی، معصومه حسنی و ... تجلیل و لوح تقدیری به همراه جوایز اهداء شد.
گفتنی است؛ به تمامی شرکت کنندگان در این همایش ویژه نامه پژوهش اهداء گردید.