حجت الاسلام غفاری ضمن تسلیت ایام اربعین، هفته کتاب و کتابخوانی را گرامیداشت و افزود: از جمله عمر مفیدی که ما می توانیم برای خودمان در نظر بگیریم عمری است که در راه علم و دانش می گذاریم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: عمر فیزیکی یک انسان ممکن است محدود باشد ولی با مطالعه کتاب می توان با گذشته های دور ارتباط برقرار کنیم.
وی نوشتن و دست به قلم بردن را یک نوع سپاسگزاری از خداوند دانست و گفت: شکر نعمت کتابت در این است که همه طلاب دست به قلم بردارند.
مدیریت حوزه های علمیه خواهران بیان داشت: مطالعه و تحقیق از شاخصه های مهم توسعه کشور است ولی متاسفانه وضعیت انس با کتاب جامعه ما بسیار نا امید کننده است.
وی بعد از اینکه سرانه مطالعه، در کشور را پایین دانست، اظهار داشت: کشور ما یک کشور اسلامی است که برای الگو بودن باید تمام شاخصه های توسعه را داشته باشد.
ویدر پایان مطالعه و پژوهش را برای تمام طلاب ضروری دانست و افزود: حوزه های علمیه برای ترویج فرهنگ کتابخوانی باید طلاب را تشویق کنند تا در کنار کتابهای درسی مطالعات جانبی هم داشته با شند.
لازم به ذکر است: بعد از این برنامه از کتابخوان برتر، کتابدارن و کسانی که با کتابخوانه همکاری داشتند تقدیر بعمل آمد و مدیریت محترم حوزه های علمیه از کتابخانه مدرسه، نمایشگاه فروش کتاب و سایر نمایشگاهها بازدید کرد و گفت: حوزه های علمیه باید در راستای با تربیت کودکان فعالیت داشته باشند.
وی برگزاری نمایشگاه فروش کتاب، با موضوع کودکان و در راستای تربیت صحیح و اسلامی آنها، ارتباط با مهد های کودک سطح شهر و راه اندازی مهد کودک و مدرسه های قرآنی با مدیریت حوزه های علمیه از جمله اهم کارهای حوزه ها است.