در ابتدای این جلسه، حاجی خانی رئیس مرکز مطالعات فرهنگ و اندیشه دینی با بیان ضرورت آشنایی پژوهشگران با نرم افزارهای تخصصی بیان داشت براساس توافق انجام شده بین این مرکز و حوزه علمیه خواهران استان تهران، دو جلسه کارگاه روش پژوهش با نرم افزارهای اسلامی برگزار می شود و دوره های تکمیلی و تخصصی دیگری نیز در دستور کار قرار گرفته است که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
در نخستین جلسه این کارگاه که شصت نفر از پژوهشگران حوزه علمیه خواهران استان تهران شرکت داشتند، حجت الاسلام روحی ابتدا به معرفی مهم ترین نرم افزارهای اسلامی پرداخت و در ادامه اظهار داشت با توجه به همت پژوهشگران و اساتید برجسته، مرکز تحقیقات علوم کامپیوتری اسلامی نور تاکنون نرم افزارهای شاخص تخصصی در زمینه هایی مانند تفسیر، حدیث، کلام، فلسفه، لغت و سایر علوم اسلامی تولید و عرضه نموده است. وی اظهار داشت برخی امکانات این نرم افزارها در کلیه آنها به صورت یکسان و برخی امکانات در تعدادی از نرم افزارها به صورت خاص طراحی شده است.
روحی، استاد پژوهشگر حوزه علمیه و دانشگاه، بیان داشت در این کارگاه علاوه بر آموزش عملی نرم افزارها، پژوهشگران به صورت عملی نیز به تمرین پژوهش ها زیرنظر استاد خواهند پرداخت.
یادآور می شود جلسه دوم این کارگاه در آذرماه آتی در مرکز مطالعات فرهنگ و اندیشه دینی برگزار خواهد شد.