کرمانشاه نشست معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران حجت الاسلام و المسلمین حصاری ومدیران همراه با مدیران و معاونان پژوهش مدارس علمیه استان

شناسه خبر : 32630

1395/08/10

تعداد بازدید : 772

کرمانشاه نشست معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران حجت الاسلام و المسلمین حصاری ومدیران همراه با مدیران و معاونان پژوهش مدارس علمیه استان

در این نشست ابتداحجت الاسلام و المسلمین آقای زارع سرپرست مدیریت استان کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین گفت: توجه و رسیدگی به اصل وجود پژوهش در حوزه ها را به عنوان وظیفه تلقی می­کنیم. وی همچنین  با بیان این نکته که تفاوت طلبه با دیگران آن است  که طلبه غواص در علوم دینی است و شکافتن علم باعث رشد و نمو است ، وی همچنین اظهار داشت: دشمن هیچ راهی مناسب تر از علوم انسانی برای ورود به تفکرات انسان ها پیدا نکرده است.

در ادامه خانم مرادی معاون پژوهش استان ضمن خوش آمدگویی به حضار گزارش مختصری از وضعیت کلی پژوهش استان کرمانشاه ارائه داد و در ادامه گفت طرح ظرفیت شناسی و متمرکز سازی برنامه های پژوهشی در حال اجرا در مدارس استان است که  از اهداف اين طرح بومي سازي برنامه هاي پژوهشي و افزايش ميزان تعامل در بين مدارس استان و ساير ارگان ها و مراكز علمي پژوهشي است كه امیدواریم با همكاري مديران و معاونان مدارس استان در سطح گسترده اي موثر واقع گردد.

دراین نشست معاون پژوهش ومدیران همراه مباحثی به شرح ذیل ارائه نمودند

حجت الاسلام و المسلمین آقای حصاری  معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران ضمن بیان اهمیت پژوهش عنوان کرد ما در مسیر نظام آموزش پژوهش محور حرکت می کنیم، نظام آموزش پژوهش محور تغییرشیوه ای است که باید نقش فعال طلبه که نقش فکر، قدرت ، توان کنکاش و جستجوی اوست ، در خدمت علوم و معارف قرار گیرد. ایشان از ایجاد تغییراتی در آیین نامه های تحقیقات پایانی و پایان نامه ها خبر دادند وی افزود خبرهای خوبی درمورد تجهیز کتابخانه ها و تاسیس مراکز پژوهشی در راه است.

حجت الاسلام و المسلمین آقای ربانی مدیر کل پژوهش های عمومی ضمن بیان این نکته که حوزه علمیه در کرمانشاه حوزه علمیه نوپدیدی نیست اظهار داشت ظرفیت های والایی در کرمانشاه وجود دارد که می توانیم سرمایه گزاری کلانی برای آنها داشته باشیم. وی همچنین در ادامه افزود توجه لازم به تجهیز و به روزرسانی منابع پژوهشی در دستور کار مرکز است. وی همچنین بیان داشت جایگاه کتابدار در تمام مدارس پذیرفته شده است.

آقای اسحاقي رييس اداره ارتقاء وتوانمندسازی گفت: حوزه های علمیه خواهران در سال 1376 تاسیس شد که در سال آینده بیستمین سالگرد تاسیس آن را خواهیم داشت دراین زمان تحولات ودستاوردهای مهمی حیازت شده است. اساسا کاربست دانش در پایان نامه فرایند آموزش رساله های علمی درپایان نامه ها و تحقیقات پایانی تبلور می یابد و نشان علمی طلاب است بنا براین باید از جهت تامین اساتید راهنما، منابع مکتوب ودیجیتالی و بالندگی و جستجوگری طلاب در تولید آثار فاخر دارای برنامه و هدف باشیم. هم اینک شعار محوری این اداره-(تسهیل در اجرا و تعمیق در محتوا است) که با تاسیس نهادهای تصمیم ساز در استان ها درصدد تحقق این شعار محوری هستیم، تا دریک سازوکار نظام مند شاهد ازدیاد کمی وارتقاء کیفی آثار باشیم.

خاطر نشان می گردد معاون پژوهش مرکز در ادامه سفر خود به استان کرمانشاه با اعضای شورای علمی پژوهشی استان دیدار داشته و از سه واحد آموزشی در شهر کرمانشاه بازدید نمودند.

اخبار مرتبط