در این مراسم حجتالاسلام علیانسب، مدرس حوزه و دانشگاه به پرسشهای مختلف طلاب در زمینههای دینی، سیاسی، خانوادگی و اخلاقی پاسخ داد.
وی به پرسشهای درباره عدم پذیرش حدیث غدیر پس از رحلت نبیاکرم(ص) از سوی مردم، علائم ظهور، عدالت خداوند متعال و اجرای احکام الهی پاسخ داد.
مدرس حوزه و دانشگاه درباره عدالت خداوند متعال بیان کرد: انسانها پشتپرده بسیاری از اتفاقات را نمیدانند، از اینرو خیال میکنند که برخی از کارهای خدا ظلم است.
وی ادامه داد: همچنین گروهی ملاک و معیار را رضایت شخصی قرار دادهاند نه رضای الهی، از اینرو هر کار مخالف رضای خود را ظلم میدانند.
حجتالاسلام علیانسب بیان کرد: در مسائل دینی نباید بدون حساب و کتاب سخن گفت و خارج از تخصص خود اظهار نظر کرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره مسائل سیاسی نیز تصریح کرد: مردم نسبت به اصل دین و نظام جمهوری اسلامی ایران بدبین نیستند و نارضایتیها در موارد جزئی است.
مدرس حوزه و دانشگاه درباره مسائل خانواده نیز بر لزوم وجود ایثار و محبت در خانوادهها و بیان مسائل در زمان مناسب به صورت شفاف تأکید کرد.
وی درباره مسائل اخلاقی نیز طلاب را به حفظ احترام اساتید، انس گرفتن با قرآن و نماز توصیه کرد.
حجتالاسلام علیانسب با اشاره به مباحثی درباره مشکلات ازدواج دختران و رویآوردن آنان به دعانویسی، سحر و جادو بیان کرد: آسیب دعانویسان و امثال آنها برای جامعه با آسیب مواد مخدر قابل مقایسه است