حجتالاسلام علی اکبر حصاری، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران، پیش از ظهر امروز در هشتمین جشنواره برترینهای حوزه علمیه خواهران که در مجتمع نرجس(س) قم برگزار شد، گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی قبل از اینکه معرفی چهرههای برتر و تقدیر از این افراد باشد، تبیین مسیر و نقطههای هدف است.
وی افزود: جشنوارههای علمی و پژوهشی تابلوی راهنمای طلاب و مدیران در راستای نیل به سعادت استو جهت گیری صحیح برای رسیدن به قلههای سعادت را برای بانوان طلبه ترسیم میکند.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران با تأکید بر این مسأله که باید توجه جدی به ارتقای استانداردهای علمی و پژوهشی در حوزه صورت بگیرد، اظهار کرد: جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران استاندارهای پژوهشی را افزایش داده است.
حجتالاسلام حصاری با بیان اینکه تضمین حرکت رو به رشد مجموعه، تبیین نقطههای پیش رو برای افراد علاقهمند به حوزه و عدم ایستائی در تحقیق و پژوهش از مواردی است که باید مسؤولان حوزه بیشتر به آن توجه کنند، ادامه داد: اگر از رسیدن به نقطه مطلوب در استانداردهای پژوهشی غافل بمانیم دیگر شاهد حرکت های رو به رشد در حوزه های علمیه خواهران نخواهیم بود.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه جشنوارههای حوزوی در سه عرصه اساسی فرهنگی، تربیتی و تبلیغی؛ آموزش و پژوهش فعالیتهای گستردهای دارند، گفت: نیاز است در تدوین این جشنوارهها به رویکرد دینی خواهران طلبه توجه بیشتری شود.
وی افزود: طلاب آموزش میبینند که در چرخه تبلیغ، تولید علم دینی و تعلیم و تعلم فعالیت کنند و جا دارد که مسؤولان حوزه هدفهای مطلوب و مشخصی را برای خواهران مشخص کنند و عرصه را برای پیشرفت خواهران نخبه در جامعه هموار کنند.
حجتالاسلام حصاری با بیان این که در جشنواره های حوزوی باید به طلاب خواهر خود حفاظت از کیان خانوادهها را آموزش بدهیم، خاطرنشان کرد: حفاظت از کیان خانواده، اصلی اساسی برای خواهران است و نیاز است چهرههای موفق را در ترسیم این عرصه شناسایی و تربیت کنیم.
وی اظهار کرد: مسئولان حوزه علمیه خواهران باید رویکرد دینی و رسالتهای طلاب خواهر در فعالیتهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی را معطوف به رسالت های دینی آنان بکنند