استان مازندران، مدرسه علمیه الزهرا (س) بابل

فریبِ بهانه‌جویی، شناخت ماهیت دشمن در میدان جنگ روایت‌ها»

شناسه خبر : 174735

1405/08/12

تعداد بازدید : 3

حجت‌الاسلام مهدی عنایت‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در بسیج دانشجویی، در نشست علمی با تأکید بر ضرورت شناخت ماهیت دشمن و مقابله با شگردهای جنگ روانی و رسانه‌ای، ضعف سواد تاریخی و رسانه‌ای و ناتوانی در ارتباط مؤثر با نسل جوان را از چالش‌های جهاد تبیین دانست و بر به‌روزرسانی دانش و تربیت نیروهای توانمند برای پاسخگویی به شبهات تأکید کرد.

حجت‌الاسلام مهدی عنایت‌زاده،  در نشست علمی با تأکید بر ضرورت شناخت ماهیت دشمن و مقابله با شگردهای جنگ روانی و رسانه‌ای، ضعف سواد تاریخی و رسانه‌ای و ناتوانی در ارتباط مؤثر با نسل جوان را از چالش‌های جهاد تبیین دانست و بر به‌روزرسانی دانش و تربیت نیروهای توانمند برای پاسخگویی به شبهات تأکید کرد.

 وی با اشاره به شگرد دشمن در مقصرتراشی و نسبت دادن رفتارهای خصمانه خود به عملکرد طرف مقابل، تصریح کرد: دشمن با ایجاد شبهه می‌کوشد ریشه دشمنی را در رفتار ما جلوه دهد؛ درحالی‌که شناخت ماهیت تهاجمی استکبار، مانع گرفتار شدن در این دام فکری است.انقلاب دوم یعنی تسخیر لانه‌ی جاسوسی، برآمده از رفتارهای سازمان‌یافته‌ی هندرسون در دهه سی بوده که در دهه پنجاه درو شد.

دشمن در قبل انقلاب، باد کاشت و در پساانقلاب طوفان درو کرد و هیمنه‌اش شکست و نگاه مردمش به خودش نیز تخریب شد.

عنایت‌زاده با اشاره به کنفرانس گوادلوپ در دی‌ماه ۱۳۵۷، بر ضرورت بررسی اسناد تاریخی و شناخت ابعاد پنهان مناسبات سیاسی تأکید کرد و استفاده ناآگاهانه از شبکه‌های اجتماعی را عاملی تأثیرگذار بر تضعیف قدرت تفکر و تحلیل دانست.

وی ارتقای سواد رسانه‌ای، آموزش هدفمند در مدارس و دانشگاه‌ها و مطالعه مستمر مبلغان در حوزه‌هایی همچون روان‌شناسی اجتماعی، جامعه‌شناسی سیاسی و علوم ارتباطات را برای پاسخگویی مستدل به پرسش‌های نسل جدید ضروری دانست.

این سخنران در پایان خاطرنشان کرد: انتقال معارف صرفاً با بیان مطالب نظری محقق نمی‌شود؛ بلکه شناخت مخاطب، گفت‌وگوی مؤثر و ایجاد پیوند فکری و عاطفی با نسل جوان، از الزامات موفقیت در عرصه جهاد تبیین است.