خانم پریمی بیان داشتند : این مقاله با نویسندگی حمیدرضا محسنی پور و همکارانش نگارش گردیده است ، در این مقاله یک سری اطلاعات جامع در مورد وضعیت تولید داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی پرداخته است و راهکارهای بسیار جامع و خوبی از جمله راهبردهای تدافعی ، رقابتی ، تهاجمی و محافظه کارانه را توضیح داده است . در ادامه چند سوال کاربردی را مطرح نموده و به آنها پاسخ داده است که در تمام اینها به کلیت از فرهنگ دینی نام برده است اما اشکال اساسی که به این مقاله وارد است این می باشد که چون موضوع تحقیق تطبیقی بوده است باید حداقل از چند آیه و روایت و یا حتی می توانست از سخنان بزرگانی مثل شهید امام خامنه ای استفاده کند اما متاسفانه هیچ تطبیقی در این مقاله دیده نمی شود .
در ادامه خانم فراتی با بیان اینکه مقاله بسیار از جهت پژوهشی کاربردی می باشد گفتند : پژوهشگران باید به این نکته توجه داشته باشند در نوشتن مقالات تطبیقی حتما تطبیق بین دو موضوع انجام شود .و همچنین خروج موضوعی نداشته باشد .
در ادامه سوالهایی در راستای حمایت از تولید داخلی و کیفیت نداشتن تولیدات داخلی مطرح گردید که خانم فراتی با استفاده از محتوای مقاله تا حدودی پاسخ دادند .
ایشان افزودند پیشرفت ده سال اخیر ایران به اندازه صد سال می باشد و این چیزی است که کمتر به آن توجه می شود و وظیفه ما تبیین آن برای مردم جامعه می باشد همچنین حمایت از تولید و اقتصاد مقاومتی در پانزده سال اخیر جزء تأکیدات بسیار حضرت آقا بود . امروز نیز مهمترین کار ما به عنوان زنان خانواده برنامه ریزی در اقتصاد خانه است .
