* معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه کرج از چاپ کتاب :استاد محترم سرکار خانم طیبه جعفری جلگه از اساتید پژوهشگر موفق مدرسه علمیه فاطمیه کرج موفق خبر داد .
استاد محترم سرکار خانم طیبه جعفری جلگه از اساتید پژوهشگر موفق مدرسه علمیه فاطمیه کرج موفق به چاپ کتاب باموضوع تقویت اراده فردی وملی ؛ راهکارهای قرآنی وروایی گردید. در این نوشتار پس از معرفی مواردی که قدرت عقل را برای رسیدن به اراده¬ی قوی افزایش می¬دهند، به راهکارهای شناختی ارائه شده در قرآن و روایات برای تقویت اراده فردی و ملی پرداخته است از جمله خودشناسی، دینداری، مثبت¬اندیشی، پیروی از رهبری و حفظ کردن تعاون و .... سپس راهکارهای مهارتی مطرح شده در این دو ثقل ارزشمند اسلامی، همچون برنامه¬ریزی، رعایت نظم، رقابت کردن و عبادت فردی و گروهی را برای قوت گرفتن اراده ارائه می¬دهد. البته برای تاثیر گذاشتن این راهکارها لازم است موانع اراده همچون زیاده-خواهی نفسانی، اضطراب و توطئه دشمنان نیز کنترل شوند. با توجه به این موارد آموزه¬های آیات و روایات برای قدرت گرفتن استعداد ارادی انسان در سطح فرد و جامعه کارآمد است و سبب رشد و تحول افراد و ملت¬ها می¬شود. البته باید دانست برای تقویت اراده تنها شناخت کافی و حرکت در مسیر آنها و عملکرد مناسب کافی نیست. گاه موانعی در فرد یا در محیط پیرامون وی وجود دارند که باید برطرف شود تا اراده قوای لازم را بیابد.
خبر جدید از چاپ کتاب استاد مدرسه علمیه فاطمیه کرج
عضو جدید دنیای کتاب

معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه کرج از چاپ کتاب :استاد محترم سرکار خانم طیبه جعفری جلگه از اساتید پژوهشگر موفق مدرسه علمیه فاطمیه کرج موفق خبر داد .