


دیدار مدیریت و تعدادی از طلاب حوزه علمیه حضرت رقیه (س) رامهرمز با خانواده شهید حبیب اله بهوندی یگانه،شهید جنگ رمضان
سرکار خانم موسوی پس از تبیین جایگاه والای شهدا نزد خداوند بیان کردند:شهدا با فدا کردن جان خود در راه خدا به مقام شفاعت و مشاهده عظمت خداوند و همنشینی با اهل بیت علیهم السلام میرسند.
کشورها ی متجاوز با هم متحد و این جنگ را بر ملت ما تحمیل کردند ،رزمندگان ما در اوج سختی ها و تا آخرین نفس دفاع میکنند ،دنیا انتظار این مقاومت مردم ما را نداشت.
مادر شهید در توصیف شهید بیان کردند :شهید که ۳۵ سال سن داشتند ،متاهل بودند و دارای دو دختر ۶ساله و ۹ساله بودند.
همسر شهید بیان کردند:که شهید از خلبانان نیروی هوایی و خلبان جنگنده و پهپاد بودند و در خرمشهر به شهادت رسیدند.
در انتهای مراسم با مداحی و سلام دادن بر امام حسین علیه السلام و یاران شهید شان و صلوات و فاتحه و دادن هدیه و دسته گل به مادر شهید و هدیه به دختران شهید این دیدار به پایان رسید .
