به منظور گرامیداشت یاد و نام شهدا و تجلیل از خانواده شهدا مدیر، اساتید و جمعی از طلاب شهرستان قصرشیرین با خانواده شهید سیامک پهلوانی دیدار و گفتوگو کردند.
شهید پهلوانی از افسران پدافند هوایی وطن بود که در جنگ رمضان در استان اصفهان به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
مدیر حوزه علمیه امام حسین علیه السلام خواهران قصرشیرین ، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهیدان، با اشاره به کلام امام شهید امت حضرت آیت الله خامنه ای ره درباره شهادت افزود: شهید پهلوانی به بالاترین مقامی که خداوند برای جهاد راه خدا که شهادت است دست یافتند که آرزوی همه ما و حتی امام شهید ما بود همواره از خداوند می خواستند که مرگشان جز شهادت نباشد.
در ادامه، مادر شهید پهلوانی با بیانی آکنده از صبر و ایمان گفت: شهیدسیامک فرزند سوم و کوچک ما بود ایشان در طول سی و چند سال زندگی خود همواره با ادب و احترام با ما برخورد می کرد. متواضعانه در کارهای منزل و رسیدگی به ما حتی در زمان متاهی خود کوتاهی نکردند.
وی افزود فرزندم آرزوی شهادت داشت، پیش آمده بود که مرخصی می آمدند نیاز بود یک روز مرخصیش را تمدید می کردند اما این سری آخر حتی یک روز مرخصیشان مانده بود که به محل کار خودرفتند.
خواهر شهید در ادامه صحبت های مادر افزود داغ جوان سخت است مخصوصا برای ما با داشتن چنین برادری اما دلخوشی و مایه آرامش ما این است که خون او و سایر شهیدان در راه حق و دفاع از وطن ریخته شده است ان شاء الله با پیروزی جبهه حق علیه باطل دل همه خانواده شهدا تصلی و آرامش می یابد. ایشان همچنین از جمع حاضر بخاطر فراهم آوردن فضای معنوی و آرامش بخش تشکر و قدردانی کردند.
در ادامه این دیدار، قرائت سوره فتح و ذکر مصائب حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام و دعای صبر برای خانواده شهید، توسط سه نفر از طلاب و اساتید انجام شد.
در پایان با هدیه یک جلد کلام الله مجید و اسباب بازی برای تنها فرزند شهید از خانواده ایشان دلجویی شد.

