اولین جلسه تفسیر قرآن کریم نیمسال دوم تحصیلی- استان البرز-مدرسه علمیه حضرت خدیجه کبری سلام‌ الله‌ علیها-کرج

اولین جلسه تفسیر قرآن کریم نیمسال دوم تحصیلی

شناسه خبر : 169279

1404/11/21

تعداد بازدید : 14

 اولین جلسه تفسیر قرآن کریم نیمسال دوم تحصیلی
اولین جلسه تفسیر قرآن کریم نیمسال دوم تحصیلی مدرسه علمیه حضرت خدیجه کبری سلام‌ الله‌ علیها ، در روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ ، با محوریت ″بررسی تفسیری آیات و روایات ″، با حضور استاد گرانقدر حجة الاسلام والمسلمین آقای توانایی برگزار شد.

در این جلسه، استاد توانایی با تأکید بر فراز دعای ندبه «وانظر علینا نظرة رحیمة» بیان کردند که مسیر انتظار، بیش از آنکه جست‌وجوی راهکار برای ملاقات باشد، نیازمند شایستگی دیده‌شدن توسط امام عصر علیه‌السلام است؛ یعنی تهذیب، اصلاح رفتار و قرار گرفتن در مدار اطاعت الهی.

در ادامه، آیه ۵۴ سوره مبارکه نور تبیین شد؛ آیه‌ای که رابطه میان «اطاعت الهی» و «رهبری الهی» را روشن کرده و مسئولیت پیامبر را در ابلاغ و مسئولیت جامعه را در تبعیت بیان می‌کند.
  
در تحلیل مسائل روز، اهمیت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به‌عنوان نماد هویت دینی و اجتماعی جامعه مطرح شد.

همچنین آیه «جاء الحق و زهق الباطل» به‌عنوان یک قانون تاریخی مورد بررسی قرار گرفت؛ اینکه حق ذاتاً پیش‌رونده و باطل ذاتاً ناپایدار است.

در پایان، استاد به اغتشاشات اخیر و تلاش دشمن برای ایجاد فتنه اشاره کرده و پایداری جوانان مؤمن و انقلابی را نشانه زنده‌بودن سرمایه اجتماعی انقلاب دانستند.