فارس-کارگاه

فارس/فاطمه الزهراس/داراب/کارگاه

شناسه خبر : 166704

1404/10/18

تعداد بازدید : 2

فارس/فاطمه الزهراس/داراب/کارگاه
معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) و مسئول پژوهش پايگاه صدیقه کبري بسیج طلاب شهرستان داراب از برگزاری کارگاه اصول و روش های مطالعه در هفته پژوهش خبر داد.

سرکار خانم کمال، معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) داراب از برگزاری کارگاه اصول و روش های مطالعه ویژه طلاب پایه اول در هفته پژوهش خبر داد.

خانم قربانی مشاور مدرسه علمیه گفت: همانطور که می دانید، خواندن متون درسی و علمی، با خواندن روزنامه متفاوت است و نیاز به دقت بیشتری در مطالعه دارد تا بتوانیم مطالب را عمیق تر درک کنیم. برای رسیدن به این درک عمیق، آموختن برخی شیوه های ساده مرور سریع متن، کمک می کند تا کلیات متن را بدون صرف زمان زیادی جهت مطالعه آن، بفهمیم. به همین دلیل در این جلسه ، مهارت های ساختار‌مند تندخوانی و دقیق‌ خوانی را به شما آموزش داده تا در کنار لذتی که از مطالعه می برید، بتوانید متون مختلف را عمیق تر بخوانید و آن ها را بهتر به خاطر بسپارید.

وی افزود: اصول مطالعه‌ی صحیح کارهای جزئی و غیرلازمی به نظر می‌رسد. شما فقط با انجام‌دادن آن‌ها و مطالعه با تکیه بر آن‌ها می‌توانید تأثیرش را ببینید. در نگاه اول شاید طی‌کردن این فرایندها غیرضروری و وقت‌گیر به نظر برسد، اما برای رسیدن به بیشترین بهره‌وری کوتاه‌ترین مسیر است. درنهایت، شما با به‌کاربردن اصول مطالعه‌ی صحیح در کمترین زمان بیشترین یادگیری را خواهید داشت.