-برگزاری کارگاه مقاله نویسی به شیوه جدید جزوه آموزشی مقاله نویسی همراه با ارائه مقاله و شرایط تدوین مقاله
کرمی معاون پژوهش مدرسه حضرت زهرای اطهر "سلام الله علیها" لار بیان کرد: در طول ترم ودر چند جلسه شرایط تدوین مقاله وارائه یک مقاله علمی در جلسات پژوهشی ارائه شده و هر طلبه موظف است در هر نیمسال، یک مقاله با عنوان های مورد نیاز وجامعه و مورد علاقه ارائه دهد.
وی افزود: برای دست به قلم شدن، باید از نوشتن مطالب کوتاه مانند: دلنوشته ،جمع بندی بعضی از سخنرانی ها و...شروع کرد و در گام بعدی، مقالات و جزوه های با صفحات کم ومرحله به مرحله بر طبق مقالات علمی نوشته شود.
معاون پژوهش با اشاره به روند کارگاه گفت: دراین کارگاه علاوه بر چگونگی وچینش متن تحقیق، به موضوع مهم "اخلاق پژوهشی" به عنوان محور مهم پژوهش اشاره شده است
