لرستان مدرسه علمیه فاطمیه الیگودرز

کارگاه مقاله نویسی

شناسه خبر : 165865

1404/09/26

تعداد بازدید : 4

همزمان با هفته پوهش در مدرسه علمیه فاطمیه (سلام الله علیها) الیگودرز کارگاه مقاله‌نویسی با حضور استاد نجفی برگزار شد.

کارگاه مقاله‌نویسی با حضور استاد نجفی برگزار شد.
رضایی معاون پژوهش حوزه علمیه فاطمیه: ارتقای توان مقاله‌نویسی طلاب از اولویت‌های اصلی فعالیت‌های علمیاست
به گزارش رضایی معاون پژوهش حوزه علمیه فاطمیه (سلام الله علیها) الیگودرز، کارگاه تخصصی «مقاله‌نویسی علمی» روز ۲۴ آذر ۱۴۰۴ با حضور استاد نجفی و جمعی از طلاب علاقه‌مند به پژوهش در سالن اجتماعات حوزه فاطمیه (سلام الله علیها)برگزار شد.معاون پژوهش حوزه فاطمیه سلام الله علیها در حاشیه این کارگاه اظهار کرد: «هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی مقاله‌نویسی، ارتقای سطح دانش پژوهشی طلاب و آشنا ساختن آن‌ها با فرآیند چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر بین‌المللی است.»

در این کارگاه، استاد نجفی ضمن توضیح درباره اهمیت و ارزش مقالات علمی در پایگاه‌های جهانی نظیر Scopus، ISI و ISC، به تبیین انواع مقالات علمی داخلی از جمله پژوهشی، ترویجی و تخصصی پرداخت و تفاوت‌ها و امتیازهای هرکدام را تشریح کرد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت نگارش اصولی مقالات علمی، چارچوب کامل آماده‌سازی مقاله شامل عنوان، چکیده، واژه‌های کلیدی، مقدمه، روش تحقیق، نتایج، بحث، نتیجه‌گیری و منابع را به‌صورت جزئی توضیح داد.
این کارگاه با استقبال چشمگیر طلاب مواجه شد و معاون پژوهش حوزه از ادامه‌ی برگزاری دوره‌های تکمیلی در زمینه مقاله‌نویسی علمی خبر داد