نشست صبحگاهی با یاد علامه

سمنان دامغان نشست صبحگاهی با یاد علامه

شناسه خبر : 164614

1404/09/12

تعداد بازدید : 1

سمنان دامغان نشست صبحگاهی با یاد علامه
روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه دامغان از برگزاری نشستی با یاد علامه طباطبایی خبر داد. خانم ترابی معاون پژوهش مدرسه گفت:به مناسبت هفته کتاب نشستی با عنوان «کتاب؛نهاد دانایی ،طلاب و اساتید آگاه» در صبحگاه با حضور طلاب و تعدادی اساتید برگزار گردید.

در این نشست خانم ترابی ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی به اهالی عام و قلم و علاقمندان دانایی بیان نمودند:این هفته با نام علامه طباطبایی مزین گردیده است،علامه نشان داد مطالعه وقتی به دنبال کشف حقیقت باشد عبادت است.لذا اگر بخواهیم میراث علامه را در زندگی خود زنده نگه داریم ،باید نه تنها کتاب بخوانیم بلکه با آن زیست کنیم با هر واژه اش فکر کنیم و با هر اندیشه اش نور بگیریم.

در ادامه ایشان افزودند :علامه طباطبایی با توجه به نیاز جامعه آن روز تصمیم به نگارش تفسیر المیزان گرفتند تفسیری که نه تنها پاسخگوی آن زمان بوده بلکه پاسخگوی تمام زمانهاست. امروز جامعه ما نیازمند طلابی است که اهل مطالعه و اندیشه باشند کسانی که کتاب را از رواق حوزه ها به متن جامعه ببرند،و پاسخگوی شبهات و سوالات جوانان باشند.

ترابی در آخر مروری اجمالی بر برنامه های هفته کتاب نموده و از همه طلاب و اساتید در جهت باشکوه برگزار شدن برنامه ها همراهی خواست .