به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه حضرت سیدالشهدا(ع) یزد؛ اعظم صنیعی معاون پژوهش این مدرسه از برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا در کتابخانه مدرسه خبر داد
صنیعی گفت: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف پیوند دادن فرهنگ مطالعه با معارف دینی، کتابخانه مدرسه علمیه حضرت سیدالشهدا(ع) میزبان طلاب جهت برگزاری مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا بود
وی خاطرنشان کرد: کتابخانه بهعنوان مرکز علمی و فرهنگی حوزه، علاوه بر ارائه منابع مطالعاتی، نقشی مهم در ترویج متون ارزشمند دینی دارد. برگزاری این مراسم در هفته کتاب، یادآور جایگاه زیارت عاشورا بهعنوان یکی از متون ماندگار و پرمحتوای دینی و بخشی از میراث مکتوب شیعه است.
معاون مدرسه افزود: این برنامه ضمن ایجاد فضای معنوی در کتابخانه، موجب انس بیشتر طلاب با محیط کتابخانه و منابع دینی آن گردید.
