مرکزی-مدرسه علمیه تخصصی ریحانه النبی"س" سطح3-اراک

مرکزی- اراک، نشست علمی پژوهشی کتاب فاطمی« ارائه ساز و کارهای بصیرت محور و اندیشه ساز فاطمی »

شناسه خبر : 164150

1404/09/02

تعداد بازدید : 2

مرکزی- اراک، نشست علمی پژوهشی کتاب فاطمی« ارائه ساز و کارهای بصیرت محور و اندیشه ساز فاطمی »
نشست علمی پژوهشی کتاب فاطمی « ارائه ساز و کارهای بصیرت محور و اندیشه ساز فاطمی » در مدرسه علمیه تخصصی ریحانه النبی"س" سطح3 اراک برگزار گردید.

در این نشست کارشناس محترم و مبلغ فرهنگی، سرکار خانم داود آبادی به معرفی و بررسی چهار کتاب ارزشمند با موضوعیت جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) و نقش زن در اندیشه اسلامی و انقلابی پرداختند. 
کتاب‌های معرفی‌شده عبارت بودند از: «مقام لیلة القدری حضرت فاطمه»، «بصیرت حضرت فاطمه» و «زن آن گونه که باید باشد» اثر استاد اصغر طاهرزاده، و کتاب «زن، فاطمه فاطمه است»نوشته‌ی دکتر علی شریعتی. 
ایشان اشاره نمودند: حضرت زهرا(س) مَثَل الفاظ داراي معاني است كه از يك جهت بشر است و از جهتی حقايق غيبي را مشاهده میکند، و اما از لحاظ بشری دارای مقام بصیرتی است و این مقام در دنیا به دست می آید.
در پایان جلسه و به منظور تداوم بهره‌مندی از این آثار عمیق، پیشنهاد تشکیل یک گروه کتابخوانی مجازی مطرح گردید.
ایشان در مورد سازوکار اجرایی این طرح، گفتند: طرح به این صورت است که روزانه، تنها دو صفحه از یکی از کتاب‌ها توسط یکی از اعضا به صورت کتاب صوتی آماده شده و همراه با متن مکتوب آن در گروه به اشتراک گذاشته می شود و اعضا می توانند به صورت مستمر و مؤثر از محتوای کتاب‌ها استفاده نمایند.