کرسی علمی ـ ترویجی با موضوع « تحلیل هدایت ویژه امام بر اساس آیه ابتلا از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(حفظه الله تعالی)»،در مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری برگزار شد.
در این نشست خانم بهنوش مهتدی، به عنوان استاد ارائه دهنده، ضمن تشریح معنای هدایت و اقسام آن، به تحلیل هدایت ویژه امام با توجه به نظر آیت الله جوادی آملی پرداخت. ایشان در ادامه فرمود: از نظر آیت الله جوادی آملی، هدایت امام، هدایت تکوینی پاداشی است که ایصال الی المطلوب است و فقط ارائه طریق نیست. ایشان اضافه کردند که این نظریه از ابعاد ریشهای (قرآن به قرآن)، راهبردی(برطرف کننده اختلافات موجود در امامت) و محتوایی(استمرار امامت) بر دیگر نظرات برتری دارد.
سرکار خانم محمدی، استادیار جامعة المصطفی بهعنوان ناقد علمی، ضمن تأیید محتوای مقاله، پیشنهاداتی برای تکمیل جنبههای کاربردی و در جهت غنای بیشتر پژوهش ارائه کردند.
در پایان، خانم فراتی دبیر علمی نشست، با جمعبندی مباحث و تأکید بر اهمیت موضوع در تبیین جایگاه امامت از منظر قرآن، از اساتید محترم و عوامل برگزاری جلسه تقدیر به عمل آوردند.
قم|مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری
کرسی علمی - ترویجی

کرسی علمی ـ ترویجی با موضوع « تحلیل هدایت ویژه امام بر اساس آیه ابتلا از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(حفظه الله تعالی)»،در مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری برگزار شد.