لرستان - بروجرد مدرسه محدثه سخنرانی با موضوع:مدیریت زمان برای انجام تحقیق و پژوه

شناسه خبر : 15810

1393/10/13

تعداد بازدید : 1823

لرستان - بروجرد مدرسه محدثه سخنرانی با موضوع:مدیریت زمان برای انجام تحقیق و پژوه
برگزاری جلسة سخنرانی با موضوع:مدیریت زمان برای انجام تحقیق و پژوهش در بین طلاب به گزارش معاونت پژوهش مدرسة علمیة محدثه(سلام الله علیها): جلسة سخنرانی مدیریت زمان برای انجام تحقیق و پژوهش در بین طلاب به مناسبت هفتة پژوهش در روز دوشنبه 24/9/93 در سالن اجتماعات مدرسة علمیة محدثه(سلام الله علیها) بروجرد برگزار شد.
برگزاری جلسة سخنرانی با موضوع:مدیریت زمان برای انجام تحقیق و پژوهش در بین طلاب
       به گزارش معاونت پژوهش مدرسة علمیة محدثه(سلام الله علیها): جلسة سخنرانی مدیریت زمان برای انجام تحقیق و پژوهش در بین طلاب به مناسبت هفتة پژوهش در روز دوشنبه 24/9/93 در سالن اجتماعات مدرسة علمیة محدثه(سلام الله علیها) بروجرد برگزار شد.
       سخنران جلسه سرکار خانم اسدی از اساتید مدرسه:سخنان خود را با مطالبی دربارة ارزش و اهمیت زمان شروع کرد، وی گفت: مهم ترین و با ارزش ترین چیز در زندگی انسان وقت می باشد و ارزش وقت از آن جا دانسته می شود که خداوند در قرآن کریم سوره ای به نام عصر(وقت یا زمان) فروفرستاده است و در جاهای دیگری قسم به وقت آمده است و در احادیث نیز داریم که از عمر انسان به خصوص از جوانی پرسیده می شود.
در ادامه دربارة خصایص و ویژگی های وقت سخنانی بیان نمود، از جمله در مورد سرعت انقضا و سپری شدن وقت و اینکه وقتی که گذشت برنمی گردد و آنچه از زمان سپری شده ، از بین رفته است و آنچه در آینده می آید کجاست؟
وی افزود:پس باید برای زمان خود طرح زمان بندی داشته باشیم، اما قبل از هرچیز ابتدا باید چالش های فرارو را بشناسیم. برای این کار دو اصل اساسی قابل توجه است: الف) شناخت آفت های زمان  ب) راههای مبارزه با آفات زمان
در ذیل این دو محور عواملی که باعث تباهی وقت می گردند، مانند عدم آمادگی لازم براي انجام كارها، برنامه‌ريزي غلط، هر لحظه تغییردادن کارها و وظایف از قبل برنامه‌ريزي‌شده و ... وهمچنین راههای مبارزه با آفات زمان مانند مدیریت زمان بیان شد، و در ادامه راهکارهای مدیریت زمان ذکر شد از جمله مشخص نمودن هدف، برنامه ریزی، نظم، تعیین اولویت ها و .... .
ایشان دربارة ارزش و اهمیت علم و تحقیق احادیث و آیاتی بیان کردند از جمله اینکه در حدیثی داریم؛هنگامى كه روز قيامت فرا مى رسد، مداد دانشمندان با خون شهيدان سنجيده مى شود و مداد دانشمندان سنگينتر از خون شهيدان مى گردد، و احادیث دیگری در این زمینه مطرح شد.
یکی دیگر از عوامل عدم توفیق در انجام مطالعه و تحقیق عدم آشنایی باروش ها ومهارت های مطالعه وتحقیق مانند تند خوانی و غیره می باشد .
در نهایت به نقش توسل در توفیق کسب علم پرداختند و توصیه شد که در مسایل‌ علمی‌ و کسب‌ معارف‌ الهی‌ به‌ "باب‌ مدینة العلم‌" یعنی‌ امیر‌المؤمنین‌(علیه السلام) باید متوسل‌ شوید، و توصیه های دیگری که بیان شد.