تهران- نشست دوم الگوی تربیت دینی با رویکرد روانشناسی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثرسلام الله علیها تهران با حضور استاد محترم سرکار خانم طهرانی و جمعی از طلاب و کادر درسالن اجتماعات کوثر برگزار شد.
دراین نشست خانم طهرانی، آشنایی با تربیت اسلامی(فرزندان) را ۵مرحله معرفی کردند. ایشان طبق مباحث روانشناسی؛ سن۱تا ۶ سالگی را سن انس دینی، سن ۵ تا ۱۲ سالگی راعادت بچه ها به یکسری از اعمال عبادی، سن۱۲ تا ۱۶ سالگی را آغاز نوجوانی، سن ۱۴ تا ۲۰ سالگی را درجست و جوی هویت و سن ۱۸تا سن ۲۲ سالگی رو خودجوشی دینی دانستند.
در این جلسه به ویژگی های سن ۱ تا ۶سالگی پرداختند.
ایشان درادامه گفتند: روانشناسی از دین ما آمده است چون یکی از ابعاد وجودی ما می باشد و در حدیث حضرت رسول (ص) آمده است که۷ سال اول پادشاهی است و ۷سال دوم عبد و بندگی و ۷سال سوم وزارت است.
طبق نظریات روانشناسان معروف شخصیت انسان، در ۵ یا ۶ سال اول شکل می گیردکه تاثیر بسزایی در زندگی افراد دارد.
در بحث فرزند پروری یاریکسون نظریه پرداز می گوید: انسان چندین مرحله را در طول زندگی خود می گذراند که شامل: خودمختاری، ابتکارعمل، سخت کوشی و هویت می باشد.
گفتنی است این مراسم درروز چهارشنبه مورخ ۱۰اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات کوثر برگزار شد.
