به گزارش معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) گنبد در نشست پژوهشی با عنوان (مبانی قرآنی در ایجاد تمدن اسلامی با نگاه شهید رییسی) در تاریخ 1404/1/25 برگزارگردید.

گلستان- نشست علمی (مبانی قرآنی در ایجاد تمدن اسلامی با نگاه شهید رییسی)

شناسه خبر : 157105

1404/01/25

تعداد بازدید : 5

گلستان- نشست علمی (مبانی قرآنی در ایجاد تمدن اسلامی با نگاه شهید رییسی)
دیدگاه محقق، تمدن نوین اسلامی در پنج مرحله : انقلاب اسلامی ،نظام اسلامی، جامعه اسلامی ، تمدن اسلامی و حیاط طیبه مهدوی جای گرفته است .که دولت سیزدهم نزدیک ترین عملکرد را برای رسیدن به این تمدن داشته است.

به گزارش معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) گنبد در نشست پژوهشی با عنوان (مبانی قرآنی در ایجاد تمدن اسلامی با نگاه شهید رییسی) در تاریخ 1404/1/25 برگزارگردید.

طلبه سطح سه حوزه علمیه الزهرا گنبد کاووس : تمدن در معنای لغوی خارج شدن از حالت بدوی و در معنای اصطلاحی به معنای تمدن یک نگاه نوع و جدید که نیاز انسان را پاسخ می دهد.

خانم محمد خانی گفت : تمدن نوین قله و سرحدی هست که انسان را به عنوان اشرف مخولوقات معرفی می کند و اسلام به عنوان معرفی کننده تمدن نوین با توجه به آموزه های قرآنی انسان را در سرحد رشد مادی و معنوی قرار می دهد و این غایت نهایی رشد است.

با توجه به دیدگاه محقق، تمدن نوین اسلامی در پنج مرحله : انقلاب اسلامی ،نظام اسلامی، جامعه اسلامی ، تمدن اسلامی و حیاط طیبه مهدوی جای گرفته است .که دولت سیزدهم نزدیک ترین عملکرد را برای رسیدن به این تمدن داشته است.

وی  در آخرخاطرنشان کرد: با توجه به مبانی تمدن اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب و مقایسه دولت سیزدهم به این مبنا می توان به این ویژگی ها اشاره کرد.

1- نگاه ویژه شهید به مستضعفان و محرومان با فعالیت هایی چون طرح کالا برگ، دستورکار رفع فقر مطلق و ترمیم  پرداخت های معیشتی بعد از حذف ارز ترجیحی

نکته مهم در عملکرد ایشان که به چشم می خورد 31 سفر استانی در عرض یک سال و همچنین امام جماعت بودن ایشان در مسجد جعفری در محله گیشا تهران و ارتباط نزدیک ایشان با مردم بوده است.

2- مدیریت صالح و صحیح:هر مجموعه ای که به اهداف خودش دست پیدا کند به یک محور خوب نیاز دارد که رهبر انقلاب در اولین دیدار با کابینه دولت چهاردهم ،عملکرد شهید ریسی را به حکمرانی امیر کبیر تشبیه کردند که ان شاءالله ثمره آن به کشور خواهد رسید.

3- توجه ویژه به پژوهش  که یکی از نشانه های بارز تمدن به حساب می آید:  توجه ایشان به علم و فناوری و  ایجاد مرکز ملی هوش مصنوعی وتقویت زیست بوم دانش بنیان

4-عدالت گستری در بحث اقتصادی و درمان و دیگر عرصه ها از جمله دسترسی به غذای سالم ،دسترسی به پزشک و خدمات بهداشت و درمان و توزیع مستقیم بودجه به خود ارگان ها و ساز مان ها و حذف واسطه ها

5-اخلاق مداری و گسترش اخلاقیات که باعث حس اعتماد سازی و هویت اجتماعی می شود و قرار دادن کرامت و عزت برای مردم و اظهار نظر آزاد جوانان و صبوری در برار کسانی که به ایشان بدی می کردند چه در مرحله انتخابات و بعد آن

6-عزت ملی و اقتدار در مقابل دشمن و تعامل و عزت مندی در برابر همه مانند اینکه دو پهلو صحبت نمی کردند و صریح بیان می کردند و به دشمن لبخند اعتماد نمی زدند.