یزد| مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین علیه السلام| سطح (3)

جلسه آشنایی با نشریه دو فصلنامه علمی-تخصصی مطالعات فقهی زن و خانواده و آشنایی با مقالات علمی-پژوهشی، علمی-ترویجی و علمی-تخصصی

شناسه خبر : 156159

1403/12/16

تعداد بازدید : 11

جلسه آشنایی با نشریه دو فصلنامه علمی-تخصصی مطالعات فقهی زن و خانواده و آشنایی با مقالات علمی-پژوهشی، علمی-ترویجی و علمی-تخصصی
جلسه آشنایی با نشریه دو فصلنامه علمی-تخصصی مطالعات فقهی زن و خانواده و آشنایی با مقالات علمی-پژوهشی، علمی-ترویجی و علمی-تخصصی، با حضور سرکارخانم دکتر شاکری مدیر مسئول نشریه و حجت السلام و المسلمین دکتر صانعی سردبیر نشریه، در تاریخ 16 اسفندماه 1403 در مدرسه علمیه تخصصی امام حسین علیه السلام یزد- سطح سه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی امام حسین علیه السلام یزد- سطح سه، جلسه آشنایی با دوفصلنامه علمی- تخصصی مطالعات فقهی زن و خانواده و آشنایی با مقالات علمی- پژوهشی، علمی- ترویجی و علمی- تخصصی با حضور سرکارخانم دکتر منصوره شاکری مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام حسین علیه السلام یزد- سطح سه و مدیر مسئول نشریه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوذر صانعی سردبیر نشریه، در مدرسه علمیه تخصصی امام حسین علیه السلام یزد- سطح سه برگزار گردید.
دکتر صانعی طلاب را با شیوه نوشتن مقاله نویسی برای نشریه آشنا کرد و محور موضوعاتی که طلاب باید در مورد آن مقاله بنویسند را معرفی کرد و در مورد تفاوت مقاله علمی-پژوهشی و علمی-ترویجی گفت: مقاله علمی -پژوهشی ابداعی و مقاله علمی-ترویجی مروری است و ساختار هر مقاله شامل: چکیده، مقدمه، بدنه مقاله، جمع‌بندی، منابع و پی‌نوشت است و یک مقاله باید ۷۵۰۰ کلمه داشته باشد و استاندارد مقاله برای هر صفحه word  بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ کلمه قرار می گیرد.
حجت الاسلام صانعی در مورد سوالات اصلی و فرعی گفت: سوال اصلی در مقاله، همان عنوان است که آن را سوالی می کنیم و سوالات فرعی؛ سوالات خرد از عنوان اصلی طراحی می شود  و پاسخ سوالات خرد، جواب سوال اصلی است.
وی در ادامه فرمود: چکیده باید بین 150تا250کلمه باشد و پاسخی که به گفتارها می دهیم در چکیده باید بیاوریم و چکیده یعنی حاصل پاسخ به سوالاتی که به آنها رسیده ایم وچکیده در پایان نگارش مقاله نوشته می‌شود، اما در مقدمه مفاهیم ‌و کلیات می آید.  
حجت الاسلام صانعی در این جلسه، به معرفی مقالات علمی-پژوهشی، علمی-ترویجی و علمی-تخصصی پرداخت و گفت: مقالات علمی- پژوهشی ابداعی و مقالات علمی- ترویجی مروری است. مقالات علمی- پژوهشی مرتبه اول را دارا و مقالات علمی- ترویجی مرتبه دوم و نوع دیگر مقاله مقالات علمی- تخصصی است.  
در پایان این جلسه، استاد صانعی با توجه به مطالب گفته شده، طلاب را تشویق به نگارش مقاله کردند و مقرر گردید در زمان دیگری جلسات تخصصی بیشتری در رابطه با نگارش مقاله برای طلاب برگزار شود.

اخبار مرتبط