حجت الاسلام والمسلمین رسول خواسته در این مراسم گفت: در برخی از آیات قرآن کریم و روایات حضرات معصومین (علیهم السلام) برای روزه فلسفه بیان شده است که دقت به آن فلسفه ها در انسان انگیزه برای روزه داری و بندگی خدا ایجاد می کند.
وی افزود: فلسفه وجوب روزه به فواید آن برمی گردد و اصلی ترین فایده روزه اثرات معنوی روزه بر روح و جان انسان به عنوان خلیفه الله است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اردبیل در ارتباط با جایگاه ماه مبارک رمضان اظهار داشت: نزول تمامی کتاب های آسمانی در ماه مبارک رمضان بوده و قرآن کریم به عنوان معجزه بزرگ پیامبر عظیم الشأن اسلام نیز در این ماه نازل شده که این امر نورانیت این ماه را چندین برابر کرده است.
مدرس حوزه و دانشگاه بیان داشت: یکی از توصیه های مهم در ماه مبارک رمضان توصیه به تقوا است که تقوا می تواند در همه امور حتی در درس خواندن، تحقیق و پژوهش طلاب باشد که از آن به تقوای علمی یاد می شود.
حجت الاسلام والمسلمین خواسته خاطرنشان کرد: در عالم طلبگی در برخی مواقع انسان سست و بی انگیزه می شود و یا انگیزه به تحقیق و پژوهش ندارد در چنین مواقعی دقت در استفاده از زمان، عمیق، محتوایی و کیفی خواندن درس از مصادیق تقوای علمی است.
وی تاکید کرد: طلاب امروزه در کیفی درس خواندن مشکل دارند همه جامعه از طلاب مطالبه علمی دارند طلاب باید سعی کنند با تلاش های علمی و پژوهشی البته از نوع کیفی این مطالبات را پاسخگو باشند.
مدرس حوزه و دانشگاه در پایان افزود: نشاط علمی مدارس علمیه در مرحله اول وابسته به تلاش علمی طلاب است و تلاش های علمی قطعا برکاتش به خود فرد و جامعه برمی گردد.