یزد|یزد|مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها|نشست پژوهشی

تاکید سخنرانی رهبر بر جلوگیری از اثرگذاری تهدید نرم‌افزاری دشمن

شناسه خبر : 155542

1403/12/04

تعداد بازدید : 6

تاکید سخنرانی رهبر بر جلوگیری از اثرگذاری تهدید نرم‌افزاری دشمن
به گزارش واحد پژوهش مدرسه علمیه زینب کبری (س) سرکار خانم جهان تاب در نشست تبیینی پژوهشی به تبیین بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی در ۲۹ بهمن 1403پرداخت.

به گزارش واحد پژوهش مدرسه علمیه زینب کبری (س) سرکار خانم جهان تاب در نشست تبیینی پژوهشی به تبیین  بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی در ۲۹بهمن 1403پرداخت.

خانم جهان بیان کرد:تاکید سخنرانی رهبر بر جلوگیری از اثرگذاری تهدید نرم‌افزاری دشمن بود؛ اینکه امروزه از لحاظ تهدیدِ سخت‌افزاریِ دشمن نگرانی و مشکل نداریم و مردم از این جهت احساس امنیّت میکنند. تهدید مهمّ دیگری وجود دارد و آن، تهدید نرم‌افزاری است.

وی در بیان ادامه اظهار داشت: تهدید نرم‌افزاری یعنی دست‌کاری کردن افکار عمومی مردم، ایجاد اختلاف، ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی، ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن. حضرت آقا چند گروه را مخاطب قرار دادند که تمرکز خودشان را برای مقابله با دشمن و تهدیدات نرم‌افزاری بالا ببرند: صاحبان دستگاه‌های تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر، اصحاب دانش، کسانی که در دستگاه‌های رسمی آموزش و رسانه و هنر مسئولیّت دارند و آحاد جوانان که با فضای مجازی ارتباط دارند.

خانم جهان تاب ابراز کرد:طلاب حداقل جزو یکی از این دسته‌ها هستند که باید در این زمینه گوش به فرمان رهبر باشند؛ یعنی ببینند دشمن از چه راهی می‌خواهد در ذهن مردم در افکار عمومی مردم نفوذ کند. آن راه را ببندند. در مقابل دشمن بایستند و تولید محتوا کنند. این کار از دفاع سخت‌افزاری مهم‌تر است.

در پایان خانم بیان کرد: تولید محتوا باید بر اساس پژوهش باشد، وگرنه هیچ سودی ندارد. پژوهش یعنی روش حل مسئله. مسئله امروز کشور، مقابله با تهدیدات نرم‌افزاری دشمن است. پس باید برای مقابله با محتوای تولیدی دشمن، محتوا تولید شود. باید دید که دشمن روی چه مسائلی انگشت گذاشته و اینکه رهبری به چه مسائلی توصیه می‌کنند و در آخر به طلاب پیشنهاد شد که افرادی که موضوع مشترک دارند، به صورت گروهی پژوهش انجام بدهند و نتایج پژوهش رو در قالبهای مختلف ارائه بدهند، مانند ایجاد کانال یا گروه، مقاله، شعر، داستان. البته باید ابزارهای نوین پژوهش مانند نرم‌افزارها و هوش مصنوعی را فراگرفت. در آخر نشست، برای ایجاد انگیزه بیشتر به بحث درآمدزایی پژوهش اشاره شد که می‌تواند منبع درآمد خوبی باشد.

0رای ثبت شده
فرم ثبت نظر