قربانی در آخرین جلسه از دوره اول گفت: یکی از بایسته های مهم تربیتی در جامعه مهدوی، این است که همه ی افراد آن، باید از رشد و بالندگی هماهنگ و همدلانه برخوردار باشند و در یک مسیر واحد و با یک اندیشه ی متعالی، در تحقق مدینه ی فاضله بکوشند. مدینه ی فاضله و جامعه ی آرمانی کامل و الهی، تنها در عصر ظهور در سراسر زمین به وجود خواهد آمد؛ اما شکل گیری آن در جامعه ی منتظر نیز امری ممکن و پسندیده است.
وی ادامه داد: زیر بنای شکل گیری این اجتماع الهی، همسانی و برابری تک تک افراد در لزوم اصلاح رفتارها و افکار است. وجود هر گونه زمینه ی ناراستی و تباهی، همگان را تحت تاثیر قرار می دهد و موجب انحطاط و فساد دیگران می شود. به همین جهت، تربیت و تعلیم در جامعه ی مهدوی، هم باید فراگیر و همگانی باشد و هم تمامی ابعاد و زوایای فکری، اخلاقی، اعتقادی، عملی و حتی عاطفی افراد جامعه را در سطح مختلف شامل شود.
وی افزود: وجود افکار و باورهای ناشایست و رذایل اخلاقی، مانع بزرگی فراروی رشد و بالندگی فرد و جامعه است و تنها راهکار برون رفت از این مشکل، لزوم برنامه ریزی جمعی و فراگیر و چند بعدی برای اصلاح عادت ها و رویه های ناسالم و تربیت همگانی و جمعی است.