پژوهشگر حوزه، علم حقیقی را علمی که سبب هدایت و کمال انسان و قرب به خداوند باشد، معرفی کرد و افزود: علم حقیقی موجبات تقرب انسان به خداوند را فراهم میکند؛ علم واقعی در جامعه اثر و نمود مثبت دارد. فرهنگسازی و تثیبت ارزشهای دینی و الهی در جامعه، در نتیجه علم حقیقی ایجاد میشود و این فرهنگسازی، زمینه ایجاد و احیای تمدن نوین اسلامی را فراهم میکند. فرهنگ اسلامی تمامی زیرساخت های لازم برای تعالی انسان را دارد و تنها به مدیریت کارآمد و توانمند برای عملی نمودن آن در سطح جهانی نیازمند است.
خانم گودرزی نقش زنان در احیای تمدن نوین اسلامی را، منوط به اجرای نقش همسری و مادری به نحو اتم و اکمل دانست و گفت: اولین وظیفه بانوان، ساماندهی امور خانه و خانواده و تربیت فرزند است. پررنگ بودن عواطف و احساسات در بانوان و جایگاه محوری زن در پرورش فرزندان سبب میشود، اغلب هدف زندگی توسط بانوی خانواده برای همسر و فرزندان تعریف شود. تربیت فرزندانی که در آینده مدیران جامعه هستند، کارکرد بینظیری برای زنان در جامعهسازی ایجاد میکند که میتوان آن را وظیفه دوم بانوان معرفی کرد. سومین وظیفه بانوان، همراهی و انگیزه بخشی به همسران، با چراغ محبت و مودت است. حضور در صحنه اجتماع و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به شرط ضرورت، از سنت های حضرت زهرا سلام الله علیها است که بر عهده بانوان گذاشته شده است.
استاد حوزه در بیان تاثیرات شگرف حضراتی چون حضرت خدیجه، حضرت زهرا، حضرت زینب و حضرت معصومهعلیهن السلام نقل تاریخی تاثیرات آن بزرگواران را در ابعاد و عظمت حقیقی، ندانست و افزود: حضرت خدیجه سلام الله علیها، بعد از ازدواج با پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، همه ثروت خود را برای توسعه دین اسلام خرج کرد تا حدی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، در این زمینه میفرماید: «هیچ ثروتی به اندازه ثروت خدیجه علیهالسلام برای من سودمند نبود.»(مجلسی، بحارالانوار، ۱۴۰۳ق، ج۱۹، ص۶۳)در برهه دیگر تاریخ، تلاشهای و جانفشانی های حضرت زهرا سلام الله علیها در دفاع از ولایت و جایگاه وصایت امام علی علیه السلام، در نهایت به شهادت آن بزرگوار در راه ولایت منجر شد. در واقعه کربلا، با سخنرانی غرا و کوبنده حضرت زینب سلام الله علیها، در کاخ یزید ملعون، حقیقت امر در ظلم و جنایت حکومت بنی عباس بر حاضران افشا شد. این بزرگواران، با تلاشهای خود نهال اسلام را آبیاری نموده و آن را از خظر نابودی رهایی بخشیدند.
خانم گودرزی با ذکر اسامی برخی از بانوان فرهیخته و تاثیرگذار دنیای اسلام، آنها را پیروان حقیقی راه حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیهما برشمرد و اذعان کرد:.اقدامات و تلاشهای برخی از بانوان اندیشمند جهان اسلام که اقتداگر به حضرت زهرا سلام الله علیها بودند، از قلم تاریخ پوشیده مانده است؛ بانوانی چون ام کلثوم دختر محمد ابن عثمان نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، همسر شیخ بهائی، ام الخیر کاشانی، آمنه بیگم مجلسی، آغا بیگم طباطبائی مادر آیت الله بروجردی و بانو امین. در میان این بزرگواران تنها نام بانو امین تا حدودی شناخته شده است و نام و اقدامات دیگران برای عموم مردم، ناشناخته و مجهول است.
استاد حوزه در پایان جلسه طلاب را به جهاد و مجاهدت در مسیر علم و دانش دینی ترغیب نمود و تلاش در اقامه این امر را یکی از جنبه های یاری آقا صاحب الزمان علیه السلام در این دوران دانست.