کارشناس طب سنتی گفت: ارتقاي سلامت و کاهش بیماري ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار سلامت آنهاست وامروزه به دلیل تغییر سبك زندگي مردم، نوع غذاها ،کم تحرکي و ...، علي رغم کنترل بیماري هاي واگیر و عفوني و افزایش شاخص امید به زندگي و تغییر ساختار نسبي جمعیت به سمت میانسالی و سالمندي، بیماري هاي غیر واگیر افزایش یافته است.
وی افزود: دانشمندان و حکماي بزرگ ما براي تأمین و ارتقاي سلامت و پیشگیري از بیماريها توصیه هایی دارند که در زمان حاضر نیز مي توانیم از آن ها استفاده کنیم و طب سنتی ایـــــراني سلامت محور بوده و بسیاری از آموزه هاي آن مبتني بر اصلاح سبك زندگي است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ و باورهاي مردم، مقبول بوده و قابلیت پذیرش خوبی دارد و دستــــرسي به خدمات آن نیز براي مردم آسان است .
خانم کارشناس خاطر نشان کرد: مطالعات انجام شده در راستای پزشکی و روانپزشکی نشان می دهد که برخی از مواد مغذی نظیر اسیدهای چرب غیر اشباع امگا تری، روی، منیزیم، سلنیوم، مس، آهن و ویتامین های گروه B آنتی اکسیدان ها و ویتامین C باعث بهبود عملکرد سیستم اعصاب مرکزی و ارتقاء سلامت روان می گردد که در رژیم غذایی سالم حاوی سبزیجات سبز تیره و نارنجی و غلات سبوس دار یافت می شود علاوه بر این ماهی به عنوان منبع سرشار ویتامین D و اسیدهای چرب غیر اشباع امگا تری می توانند در
کاهش اختلالات روانی نظیر افسردگی، و اضطراب موثر باشند.
فارس_مدرسه علمیه الزهرا(س)_نی ریز
کارگاه مهارت مدیریت استرس و تغذیه

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه مدیریت استرس با تغذیه و سبک زندگی سالم در حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) نی ریز وبا حضور کارشناس طب سنتی برگزارشد.