کرمانشاه|امام خمینی(ر)|کرمانشاه

نشست پژوهشی کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و مقاله نویسی

شناسه خبر : 152540

1403/10/02

تعداد بازدید : 9

نشست پژوهشی کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و مقاله نویسی
واحد پژوهش مدرسه علمیه امام‌خمینی (ره) نشست پژوهشی با عنوان : کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و مقاله نویسی حضوری و مجازی در سامانه سیما برگزار نمود.

واحد پژوهش مدرسه علمیه امام‌خمینی (ره) نشست پژوهشی با عنوان : کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و مقاله نویسی حضوری و مجازی در سامانه سیما برگزار نمود.

محمدی مدرس حوزه در این نشست هوش مصنوعی را شاخه‌ای از علوم کامپیوتر دانست که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمند جایگزین انسان است. ایشان ضمن اشاره به این مطلب که هوش مصنوعی درحقیقت ماشینی است که به‌گونه‌ای برنامه‌نویسی شده است که همانند انسان فکر می کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را دارد تا بتواند وظایف انسان را انجام دهد افزود : هوش مصنوعی در ایران در زمینه پزشکی، صنایع، کشاورزی ، بهداشت ، بازاریابی و فروش ، حمل‌ونقل، هنر و رسانه، امنیت سایبری...کاربرد دارد . ایشان هم چنین ضمن تاکید بر افزایش بهره انسان از هوش مصنوعی در آینده ، به بیانکاربرد هوش مصنوعی در مقاله‌نویسی پرداخت محمدی در طول جلسه به معرفی ابزارهای هوش مصنوعی به شرح ذیل پرداخت:

1- Chat gptیکی از پیشرفته‌ترین ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله است به‌عنوان یک سیستم ،مدل زبانی آن مبتنی بر یادگیری عمیق است. این ابزار از تکنیک‌های پیچیده برای تولید متون دقیق و معنادار به زبان‌های مختلف از جمله فارسی بهره می‌برد ولی حقیقت این است که بهره‌ ی آن از فارسی نسبت به زبان های دیگر کم‌تر است. این ابزار با تحلیل داده‌های متنی وسیع و استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، مقالات علمی تحقیقاتی و خلاقانه را با سرعت زیاد تحویل می‌دهد. این سیستم می‌تواند به‌صورت پویا با کاربران در تعامل باشد ولی زیرساخت‌های آن برای زبان فارسی مهیا نیست.

2- copy ai که توانایی تولید محتوا به زبان‌های مختلف از جمله فارسی را دارد .هم چنین مقالات، پست‌های تبلیغاتی، وبلاگ ها و ایمیل های تجاری و ... را می‌تواند انجام دهد.

3-  gpt 3 وgpt4  این ابزار برای عکس، مقالات علمی، تبلیغات و پست‌های وبلاگ به‌کار برده می‌شود. خطای آن نسبت به سایر ابزارهای دیگرکم‌تر است و بهترین ابزار برای ویرایش و بهبود متن است.

4_ ابزار ادیتور برای تجزیه و تحلیل داده‌های میدانی به‌دلیل توانایی ادیت جملات به‌کار برده می‌شود به کمک توانایی ادیتی که دارد می تواند جملات طولانی را کوتاه‌تر می‌کندو استفاده زیاد از قیود را کم می‌کند.