دکتر افشین موسوی استاد این نشست گفتند هوش مصنوعی میتوانیم در نوشتن مقالات و تحقیقات استفاده کنیم ولی نه به گونه ای که صفر تا صد کار را به هوش مصنوعی بسپاریم بلکه باید شیوه استفاده درست و بهینه از آن را بدانیم. با توجه به اینکه اکثر تحقیقات در حوزه های علمیه مبتنی بر متن می باشد از ابزارهای مختلفی میتوانیم در هوش مصنوعی استفاده کنیم.
ایشان در ادامه به معرفی هوش مصنوعی monica پرداختند و بیان کردند که این هوش مصنوعی دارای ابزار متفاوت ترجمه، تحقیق، خلاصه کردن متون و ... میباشد.
سپس راهکار دسته بندی مطالب، گسترش سوالات و جزئی کردن را نیز توضیح دادند.
در ادامه با معرفی هوش مصنوعی perplexity برای نوشتن مقالات دقیق تر و جامع تر گفتن میتوانیم از این هوش مصنوعی با انتخاب شیوه های مختلف علمی، آکادمیک ،مخصوص وب و... و با طرح سوالات خاص و دقیق نوشتن را تسهیل کنیم و دقت داشته باشید که سوالات باید به ترتیب و بر اساس چهار چوب علمی بیان شود. در جلسه دوم این نشست نیز استاد در ادامه معرفی هوش مصنوعی در پژوهش گفتند علاوه بر استخراج متن علمی میتوان برای ایده پردازی موضوعات و عناوین تحقیقات ،همچنین تبدیل عکس به نوشتار ، طرح سوال از متن نیز از هوش مصنوعی استفاده کرد و بستر LdeaG enter و Quill Bot را نیز معرفی و ابزارهای آن را توضیح دادند.