روز دوشنبه 28 آبان 1403 و به مناسبت هفته کتاب مسابقه خلاصه گویی از کتاب دوازدهم «من دیگر ما» در مدرسه برگزار شد و خلاصه ای از کتاب توسط طلبه پایه چهارم سرکار خانم ملیحه شکرانی ارائه گردید.
خانم شکرانی ابتدا به معرفی کامل کتاب پرداختند و بیان کردند: کتاب دختران و همسری و شغل ناب مادری کتاب دوازدهم از سری کتاب های من دیگر ما هست این کتاب تکمیل کننده کتاب های قبلی است.
ایشان گفتند: کلا زن عهده دار نقش همسری مادری در محیط خانواده است حالا ما باید دختران خودمان را برای همسری و مادری آماده کنیم سبک زندگی غربی باعث شده که یک تفکر غربی در ذهن برخی افراد ایجاد کند که باعث تخریب جایگاه همسری و مادری می شود این تخریب در تربیت فرزند هم موثر است.
سپس ادامه دادند: کتاب من دیگر ما آمده به تبیین جایگاه همسری مادری و رابطه آن با تربیت دختران پرداخته و راهکارهای عالی بیان کرده است.
بخش اول" کتاب زن بودن زن اگر فراموش شود نام دارد که هویت زن و زنانگی اش را مشخص کرده و اینکه این هویت کمک کننده برای پیمودن مسیر بندگی است دین نگاه بسیار جالبی برای خانه داری و همسرداری در این باره دارد.
مثل یک حدیث از امام باقر علیه السلام که نظام محاسباتی ما را به هم می زند (هیچ زنی نیست که جرعه ای آب به همسرش دهد مگر آنکه این کار برای او از یک سال عبادتی که از روز را روزه بدارد و شب هایش را به عبادت بایستد بهتر است خداوند برای هر جرعه ای که همسرش را نوشانیده شهری در بهشت برایش بنا می کند و شصت گناه او را می آمرزد).
بخش دوم"
نور مه مادری که خاموش شود نام دارد در آن مسئله مادری و نسبت آن با جایگاه زن در عالم آفرینش بررسی شده نگاه فمینیستی باعث شده که مادر امروزی ما کمی خودخواهی را وارد زندگی کند و مدگرایی های غربی که منجر شده که مادر برای سیسمونی خانواده خود را اذیت کند و اگر زنی می خواهد چند فرزند بیاورد از کلمه ماشین جوجه کشی استفاده می کند.
بخش سوم"
دنیا اگر از مهر تو منقوش شود نام دارد در این بخش به نقش مادری و همسری در سلامت اخلاقی جامعه پرداخته و اینکه مردان چه نوع نگاهی به جایگاه مادری و همسری دارند اگر نگاه مردان نگاهی تقدسی نداشته باشند چه بلایی سر آن جامعه می آید اگر این تقدس از بین بره زنان به صورت افراطی به ظاهر خویش می پردازند و کار خود را نوعی شخصیت خود قرار می دهند.
بخش چهارم"
هرگز نکند تنم تنت لجن پوش شود نام گرفته.
غرب در معنای( زن قهرمان )دست برده و آن را تحریف کرده و در نتیجه مسیر زنانگی در غرب به انحراف کشیده شده وقتی مادری قداست خود را از دست بدهد فرزندانش هم سرپناه خود را از دست می دهند.
الان مهد کودک ها جایگزین آغوش مادری شده است.
بخش پنجم"
اول مادر را بسیار زیبا معنی کرده بعد حقی که مادر بر عهده ما گذاشته را مشخص کرده است. حرف آخر اینکه: نقش اصلی زن همسرداری و مادری کردن است تا بتواند دختران خودمان را برای این امر مقدس آماده کنیم و خودش با مسیر درست به رشد و تعالی برسد.