یزد|یزد| مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها|معرفی کتاب

کتاب « از فرانکفورت تا رقه » گفتگو با اعضای داعش/ یزد مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها

شناسه خبر : 150689

1403/08/30

تعداد بازدید : 14

کتاب « از فرانکفورت تا رقه » گفتگو با اعضای داعش/ یزد مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها
به گزارش معاون پژوهش مدرسه علمیه زینب کبری سلام الله علیها خانم شورابی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی هر شب به معرفی یک کتاب در فضای مجازی به طلاب پرداخت.

کتاب « از فرانکفورت تا رقه »گفتگو با اعضای داعش

به گزارش معاون پژوهش مدرسه علمیه زینب کبری سلام الله علیها خانم شورابی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی هر شب به معرفی یک کتاب در فضای مجازی به طلاب پرداخت.

خانم شورابی در ششمین شب از هفته کتاب و کتاب خوانی به معرفی کتاب «از فرانکفورت تا رقه » پرداخت.

وی در ادامه اظهار کرد:کتاب از فرانکفورت تا رقه؛ گفت‌وگو با اعضای داعش که شامل مصاحبه‌هایی با جهادگرایان سلفی و خانواده‌های آنان است که نویسنده با صرف زمان و تلاش زیاد، توانسته است این مصاحبه‌ها دست پیدا کند. او به‌طور مستقیم با اعضای داعش هم‌صحبت شده و تلاش کرده است تا از زندگی و باورهای آنان درک کاملی پیدا کند.

خانم شورابی در پایان اظهار کرد در بخشی از این کتاب آمده است: چطور خودت را از آلمان به سوریه رساندی؟! سخت نبود؛ با دو دختر آن هم یکی معلول؟! حقیقتش این که از طریق اینترنت موفق شده بودم با برخی از شبکه های قاچاق داعش به سوریه ارتباط برقرار کنم آنها به ما اطمینان میدادند که مشکلی نیست و کافیست ما خودمان را به فرودگاه استانبول برسانیم. به مرز ترکیه و سوریه که رسیدیم دیگر نه پاسپورتی نیاز بود و نه گمرکی و نه چیزی از منطقه ای عبور کردیم و به ما گفتند وارد سوریه شده اید. بعد از آن مستقیماً به سمت رقه رفتیم و آنجا در خانه ای که داعش ترتیب داده بود، اسکان پیدا کردیم. داعشی ها به آن مضافة (مهمان سرا) می گفتند ما یک سال و نیم در آن مهمان سرا بودیم و اصلاً نتوانستیم طبیعی زندگی کنیم اجازه خروج هم نداشتیم در قوانین و ضوابط داعش خروج یک زن بدون همراهی یک محرم ممنوع بود به تمام معنا غافلگیر و تازه متوجه شدم که تا چه اندازه میان تصوراتم از سوریه و جامعه ی آرمانی تبلیغی از سوی داعش و واقعیت فاصله وجود دارد وضعیت بسیار بدی بود آن قدر سخت میگذشت که آرزو میکردیم موشکی بیاید و ما را از بین ببرد.