یزد/کوثر س/ابرکوه

رفتار تقوامدارانه اصلی ترین محور تربیت در خانواده

شناسه خبر : 143339

1403/02/11

تعداد بازدید : 6

رفتار تقوامدارانه اصلی ترین محور تربیت در خانواده
حیاتی زاده همکار معاونت پژوهش تقوا را، اصلی نرین اصول و روش تربیت در خانواده عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه علمیه کوثر س ابرکوه در نشست پژوهشی با جمعی از طلاب حوزه خواهران حیاتی زاده ، تقوا را به عنوان محور رفتارهای تربیتی در خانواده عنوان کرد. در روش تقوا مدارانه ، آگاهی از ارزش وجودی انسانی خود وسایرین به عنوان پایه ای ترین پیش آگاهی تربیتی اهمیت بالایی دارد.

حیاتی زاده افزود:انسان ها در دوران طفولیت باید متوجه ارزش انسانی خود بشوند تا به خود شکوفایی در بزرگسالی برسند.رفتار یک زن تقوا پیشه آمیخته با حفظ کرامت بخشی به انسانهاست به طوریکه اعضای خانواده تحت تعالیم و متاثر از مادر خانواده احساس عزت نفس خواهند کرد.احساس عزت نفس اولین و پایه ای ترین مرحله ی شکل گیری تقواست.تقوا مهارتی آموختنی است و هر مهارتی نیازمند تلاش و مشقت است.

حیاتی زاده گفت: زن چه در مقام همسر و چه در مقام مادری نقش و اثر مهمی در شکل گیری تقوا در اعضای خانواده دارد.تقوا مهارتی ظریف و قابل تامل است بعد از مرحله ی شکل گیری احساس کرامت میتوان به تقویت رفتارهای تقوامدارانه پرداخت. به عنوان مثال تشکر از خریدهای روزانه ی همسر حتی اگر کمتر ازانتظار باشد و شکرگزاری بابت نعمت های کوچک نمونه هایی از رفتارهای تقوامدارانه می باشد که می تواند در تقویت تقوا ویادگیری مهارت مبارزه با هوای نفس اثر داشته باشد.احترام توام با انتقاد محترمانه نقش بسزایی در رشد فردی اطرافیان دارد.

وی در پایان عنوان کرد با تقویت تقوا بسیاری از مشکلات در جامعه حل خواهد شد.