مرکزی حضرت زینب(س) آستانه

کارگاه آموزشی مهارت های فرزندپروری وجوانی جمعیت

شناسه خبر : 142435

1402/08/22

تعداد بازدید : 5

کارگاه آموزشی مهارت های فرزندپروری وجوانی جمعیت
حوزه علمیه حضرت زینب(س) با همکاری اداره ی کتابخانه های شهرستان شازند کارگاه آموزشی با موضوع فرزند پروری برگزار کرد.

 

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی حوزه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آستانه با همکاری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شازند کارگاه آموزشی با موضوع فرزندپروری باحضور سرکار خانم آرزو نجفی :کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی ،مدرس و تحلیل گر کودک و نوجوان در کتابخانه عمومی شهدای هندودر برگزار گردید.

خانم نجفی در ابتدای بحث خود را اینچنین آغاز کردند:خانواده بنیادی‌ترین نهاد در جامعه انسانی است که وظیفة تربیت و سازندگی انسان‌ها را بر عهده دارد که نتیجه آن پرورش افرادی است با ایمان، که تعالی و رشد جامعه را در پی خواهد داشت.

ایشان در ادامه توجه و اهتمام به جوانان به خصوص در امر ازدواج  و ایجاد فضای مناسب جهت برگزاری چنین جلساتی بیان کرد: با توجه به تاکید دین مبین اسلام به امر ازدواج، تشکیل خانواده امری بسیار مهم است و حفظ و استحکام بخشی به آن مقوله ای ناگسستنی  از آن است.

آرزو نجفی با بیان این که این کارگاه با هدف تشویق جوانان به امر ازدواج، کسب مهارت های زندگی ، فرزند آوری در راستای بحث جوانی جمعیت برگزار شده است، افزود: ازدواج به عنوان سنگ بنای اولیه خانواده و به عنوان عاملی اساسی برای زوجیت و همدلی دو جوان و زمینه بالندگی و پیشرفت همسران به شمار می آید و انسان ها در سایه اندیشه، ایمان واقعی و در پناه ازدواج شایسته، با اطمینان و صلابت، بر ناکامی ها و فراز و نشیب های زندگی چیره می شوند و از وادی های شکست، مصمم و استوار عبور کنند.

شایان ذکر است در این نشست، سرکار خانم فلاحی از مبلغین حوزه علمیه حضرت زینب(س)  به مباحثی در زمینه راه‌های کسب رزق و روزی حلال، تکنیک های ارتباط‌های مثبت و موثر بین زوجین، نقش نماز اول وقت درجذب الطاف الهی و تحکیم بنیان خانواده، خانواده موفق از منظر قرآن و عترت، خوش اخلاقی با اولویت خوش رویی‌، ‌خوش گویی وخوش خویی به عنوان عوامل موثر بر صمیمیت خانواده ها، رمز نفوذ کلام زوجهای جوان و انجام آزمون روابط بین فردی و شخصیت شناسی را مطرح کرد.

آرزو نجفی مشاوره ازدواج و خانواده مباحثی را در ارتباط با مهارت های زندگی زناشویی مطرح که از مهم ترین آن ها می توان به گوش دادن فعال و همدلانه، مهارت ابراز احساس ها و بیان نیاز، مهارت حل مساله، مهارت مداخله در سیستم زناشویی و مهارت پذیرش و تعهد اشاره کرد.

در این جلسه که مخصوص بانوان بود، جمعی از طلاب و بانوان شهر هندودر شرکت کردند.