وی در ادامه افزود: دستورات و فرمانهایی که خداوند در قرآن مجید به رسولش داده، فرمانهایی است که از طریق ایشان به همه مسلمانان مؤمن داده شده است.لذا خواندن و نوشتن، یعنی آموزش، اولین فرمان الهی است که هر مسلمان باید از آن اطاعت کند و این بزرگترین افتخار مسلمانان است.
مشاور مدرسه با بیان اینکه خداوند در قرآن مجید، حدود شصت بار برای پیامبر خود سوگند یاد کرده است، تصریح کرد: این سوگندها، یکی از دیگری زیباتر و شاعرانهتر است؛ ولی زیباترین و آموزندهترین این سوگندها، اولین سوگندی است که خداوند برای حضرت محمد(ص)، فقط چند روز بعد از اولین آیات نازله یاد کرده و فرموده است: « ن و القلم و ما یسطرون؛ سوگند به قلم و آنچه مینویسد.»
وی در ادامه اظهار داشت: فرمان خواندن و سوگند به قلم، در هیچ یک از کتب مقدس نیامده و این بزرگترین افتخار مسلمانان و اولین وظیفه آنان، خصوص مسلمانان جوان است که در خواندن و نوشتن (یعنی آموزش علوم) کوشا باشند.
خانم تاری زاده تاکید کرد: خانواده به عنوان اولین نهاد اجتماعی، نقش بسزایی در ارتقای سطح فرهنگ، رفتارها و عادت های فرد دارد. از این رو آشنایی فرزندان با کتاب و کتابخوانی، از خانواده آغاز می شود و رغبت های او در خانواده شکل می گیرد. بنابراین اگر فرهنگ کتابخوانی در جامعه رواج ندارد و از جایگاه ارزنده ای برخوردار نیست، باید علت آن را در بستر خانواده جست.
استاد مدرسه در پایان خاطر نشان کرد: کتاب خوانی در خانواده ها، باعث افزایش مهارتهای زندگی، افزایش توانایی برقراری ارتباط با دیگران، مسئولیت پذیری کودکان، حس رضایت از زندگی و احساس شادی، باعث تقویت حس های مختلف از جمله تفکر، حل مشکلات، تصمیم سازی و ساماندهی مشکلات و ... می شود.