وی در ادامه به شخصیت والای حضرت پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم اشاره کرد و افزود: عبادت و اطاعت با معرفت حضرت محمد مصطفی(ص) باعث شده بود که ایشان به درجه واقعی بندگی خدای متعال برسند.
مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) خواهران گرمی، به مقام معنوی بالای حضرت پیامبر اکرم ص اشاره کرد و بیان داشت: در قرآن بیش از ده مرتبه «أَطیعُوا اللَّه» آمده که در کنار همه «أَطیعُوا اللَّه»ها، «أَطیعُوا الرَّسُول» هم قرار دارد. و بیانگر این امر است که اطاعت از رسول، عین اطاعت از خداست.
وی گفت: خداوند متعال، کمالی که خودش دارد را به پیغمبر تفویض کرده است. همان صفت رئوف و رحیم بودن خدای متعال که این صفت در پیغمبر هم هست.
مدرس حوزه علمیه خواهران گرمی، حضرت رسول اکرم (ص) را به عنوان نجاتگر بشریت معرفی کرد و اظهار داشت: رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در بدترین جامعه و بدترین منطقه و در بین مردمانی که بدترین اعتقاد را داشتند به میدان هدایت بشریت و انسانیت آمد.
وی ادامه داد: رمز موفقیت حضرت محمّد صلی الله علیه و آله و سلم، بهره گیری از برنامه ای به نام اسلام بود. لذا در جامعه خرافاتی عربستان، تغییر باورهای خرافی مردم جز با تمسک به دین مهربانی با عقیده دیگری قابل تغییر و هدایت نبود.
خانم شهبازی با اشاره به نقش تربیتی قرآن کریم افزود: حضرت محمّد صلی الله علیه و آله و سلم، با توسل به قرآن و استفاده از برنامه های تربیتی قرآن در جهت هدایت به بشریت گام های بلندی برداشت.
سخنران جلسه تصریح کرد: طلاب و مبلغین حوزه های علمیه باید با تمسک به گام های هدایتی و تربیتی و سیره عملی حضرت پیامبر اکرم صل الله علیه وآله و سلم از علوم غنی قرآن کریم در جهت هدایت و راهنمایی بشریت استفاده نمایند.