استاد، محقق و مدرس حوزه و عضو کارگروه شهرستان صحنه در کارگاه برگزار شده گفت : بزرگترین مشکل طلاب سطح سه یافتن موضوعی است تکراری نباشد و در عین حال مورد علاقه طلبه و در حد توانایی ایشان جهت تدوین باشد.
آقای اباذر موسوی کافی در کارگاه موضوع یابی ، موضوع شناسی، موضوع گزینی که در شهرستان صحنه برگزار شد، اظهار داشت: انتخاب یک موضوع خوب بزرگتری قدم برای تدوین پایان نامه است، برای این کار در ابتدا یک موضوع کلی را انتخاب کنید که مورد علاقه شما باشد زیرا اگر مورد علاقه شما نباشد خروجی خوب و نتیجه دلخواهی نخواهد داد.
وی در ادامه برای خارج کردن یک موضوع از تکرار افزود : بعد از انتخاب یک موضوع کلی که مورد علاقه ی شماست، یک جنبه ی کاربردی برای آن انتخاب کرده و در ضمن آن یک سوال کلی پیدا کنید که این سوال از دغدغه های اصلی جامعه فعلی ما است.
موسوی کافی برای کامل کردن توضیحات خود بیان کرد : بعد از انتخاب موضوع کلی و یافتن جنبه کاربردی و سوال کلی وارد سامانه ایرانداک شوید و در قسمت جسجوی پیشرفته کلید واژه های اصلی موضوع خود را در این قسمت وارد کنید تا محدودیت موضوع برای شما مشخص شود.
این استاد در ادامه سخنان خود تصریح کرد: هرگاه آثاری را ملاحضه کردید که مشابه یا نزدیک به موضوع شما هستند چکیده آن آثار را مطالعه و قیدی را به موضوع خود اضافه کنید که موضوع شما را از تکرار در آورده و در تبیین موضوع بیان کنید آن آثار به چه جنبه ای پرداخته اند و هدف شما از تحقیق پیش رو چیست.