معاون پژوهش مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زهرا(س) میبد، از برگزاری جلسه دفاعیه خانم لیلی احمدوند، طلبه رشته اخلاق و تربیت اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی خواهران شهرستان میبد ، با موضوع « تحلیل حمد و آثار و لوازم تربیتی آن از منظر قرآن » با حضور استاد راهنما حجت الاسلام احسان فتاحی و استاد داور حجت الاسلام علی رضاآل بویه به صورت مجازی خبر داد.
خانم احمد وند در دفاع از پایان نامه خود گفت: حمد و ستايش خداوند متعال از موضوعات مهمّي است كه در آيات و روايات به آن پرداخته شده است. حتي در مواردي خداوند به بندگانش ياد ميدهد كه چگونه حمد خدا را به جا آورند و چگونه ادب عبوديت را در مقامي كه ميخواهند اظهار عبوديت كنند، رعايت نمايند. پس آنچه كه ادب بندگي اقتضاء دارد اين است كه بندة خدا، پروردگار خود را به همان نحوي ستايش گويد كه خداوند فرموده است و از آن تعدي نكند. سفارشها و تعاليمي که در مورد حمد وجود دارد، نشان از نقش ویژة تربیتی آن دارد.
وی در ادامه افزود: . خداوند در آيات زيادي توصيه به حمد و ستايش كرده است و به بندگان خود آموخته است كه چگونه حمد و ستايش او را به جا آورند. فراواني تكرار حمد و ستايش خداوند در قرآن كريم نشانگر تأكيد بر اين مسأله است. همچنين حمد و ستايشهاي زيادي از معصومين عليهم السلام به دست ما رسيده است و در روايات متعددي به اين مسئله پرداختهاند.
بنابراين حقيقت حمد در ابتدا از طريق خود خداوند بيان شده است و برترين حمد و ستايشها، آنهايي هستند كه در آيات قرآن كريم و منابع حديثي مانند نهج البلاغه، صحيفة سجاديه و... در كلام كساني نقل شده است كه آداب عبوديت را بهتر از ما ميدانستهاند و معرفتشان نسبت به خداوند متعال بيشتر از ديگران بوده است.
در ادامه استاد داور به بیان برخی اشکالات محتوایی پرداخت. قرار شد طلبه به رفع این اشکالات بپردازد.
در نهایت پایان نامه خانم احمدوند با رتبه عالی پذیرفته شد.