حجت الاسلام محمدی، مادر را اولین مربی کودک در زندگی معرفی کرد و افزود: بزرگ ترین نقش مربی نقش الگویی آن است لذا کلیۀ حرکات و سکنات مادر، به مثابه الگویی برای فرزندان می باشد که بخش مهمی از آن چه شخص یاد می گیرد از طریق تقلید و الگو سازی به دست می آورد.
وی در ادامه تربیت حضرت زهرا(س) را جزء عالی ترین و بی مانند ترین تربیت ها معرفی کرد و بیان داشت: در عصری که نه دانشگاه بود، نه اینترنت، نه آسایش کافی در زندگی و نه ... ایشان با کمترین و ناچیزترین امکانات، فرزندانی تربیت کرد که الگوی جهانیان تا به روز قیامت شدند.
مدرس حوزه علمیه برادران به سیره عبادی حضرت زهرا(س) اشاره کرد و تصریح نمود: حضرت زهرا(س) بهترین و عالی ترین اخلاق و فضایل و کمالات اسلامی را در رسول الله (ص) مشاهده کرد، با اخلاق اسلامی کاملا آشنا گردید و گوشش از همان آغاز کودکی با قرآن مأنوس بود.
وی در ادامه اظهار داشت: حضرت صدیقه کبری(س) پیوسته با کلام الهی مانوس بوده و حقایق و معارف اسلامی را از منبع اصلی دریافت می کرد. بنابراین چنین مادری همین انس و درک را به فرزندان خود منتقل نمود و این نزدیکی و انس با خدا برای آن بزرگواران هم به وجود آمد .
وی در ادامه به ولایت مداری حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: اولین شخصی است که در راه ولایت جان خود را از دست داد تا به جهانیان و به خصوص فرزندانش نشان دهد که جامعه بدون ولایت همانند تسبیح بدون ریسمان است که هیچ نظمی و انسجامی ندارد.
سخنران جلسه در پایان تاکید کرد: در جامعه ای که الگوی زنان حضرت زهرا سلام الله علیها باشد، شخصیتی که نه تنها الگوی زنان و مردان عالم بود، بلکه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف او را الگوی خود معرفی کردند؛ لذا بانوان ما چیزی کم ندارند که بخواهند از فرهنگ بیگانه الگو بگیرند.