نشست پژوهشی با عنوان: «دستاوردهای علمی-پژوهشی نظام و انقلاب در عرصه مسائل زنان» در مدرسه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیهارفسنجان با حضور استاد محترم حجت الاسلام والمسلمین شاهمرادی و جمعی از اساتید و طلاب محترم و با همکاری چند مدرسه از داخل و خارج استان کرمان به صورت مجازی و از طریق سامانه مدرس برگزار شد.
در ابتدا استاد به ابعاد و جوانب مختلف موضوع پرداخت و دستاوردهای نظام و انقلاب در عرصه زنان را چنین برشمرد:
از 1357 تا 1400 در حوزه های کلان کشور دستاوردهای بسیار زیاد و بی نظیری در عرصه زنان داشتیم. قبل از آن مشارکت دادن بانوان در تصمیم گیری ها ضعیف بوده ولی به برکت انقلاب اسلامی پیشرفت خوبی داشته است. هرچند هنوز به حد مطلوب نرسیده است.
نقش بانوان در توزیع اعلامیه و مبارزات قبل از اسلام بسیار پررنگ بوده. این نقش پررنگ در زمان جنگ تحمیلی نیز ادامه داشت. در حوزه فعالیت های درمانی و بهداشت نیز بانوان کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت بسیار گسترده ای داشته و میزان همکاری آنها افزایش یافته است. به طور کل در حوزه فعالیت های فرهنگی و نگارش کتب با موضوع شهدا، نقش بانوان بیشتر از آقایان است.
عرصه آموزش: در قبل از انقلاب مشکلات زیادی در سطح سواد بانوان بوده، ولی امروز 99.3 درصد بی سوادی ریشه کن شده است. در حوزه دانش آموزی و دانشگاهی نیز رشد داشته است.
عرصه سلامت: مانند سن امید به زندگی بانوان که فقط 57.6 درصد بود. ولی اکنون به 77 سال رسیده است. مرگ و میر بسیار کم شده و به رتبه 10 دنیا رسیده ایم.
عرصه ورزش: در حوزه ورزش تعداد رشته های ورزشی خانم ها 30 برابر شده است.
عرصه رسانه: سهم مشارکت بانوان در این حوزه اکنون 31.5 درصد است. در سینما، فیلم ساز خانم نداشتیم، اما اکنون 903 خانم فیلمساز داریم (بدون احتساب بازیگران زن). جوایز بین المللی بانوان کشور ما از جوایز ملی بانوان بیشتر است.
عرصه قدرت مدیریت کشور: 25.2 درصد از مدیران کشوری از بانوان هستند. بعد از انقلاب، خانم ها حتی در مقام قضاوت نیز فعالیت می کنند. همچنین عرصه محیط زیست و عرصه اشتغال نیز از دیگر عرصه هایی است که نقش بانوان در آنها بعد از انقلاب بسیار گسترش پیدا کرده است..