سالم گفت : در این جلسه فعالیت های پژوهشی مدارس مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم گرفته شد که در هر ترم چنین جلساتی برای تعامل بیشتر معاونین پژوهش و برداشتن گامی سازنده در امر پژوهش برگزار گردد .
وی در ادامه بیان کرد که باید تدبیری اندیشیده شود که طلاب با انگیزه ای قوی در جشنواره های بانوی کرامت و علامه حلی و مسابقه رشد شرکت نمایند و انشاء الله خروجی های خوبی در این زمینه داشته باشیم .
در ادامه آیین نامه و قوانین و مقررات در تحقیقات پایانی و پایان نامه ها مورد بررسی قرار گرفت و معاونین بیان نمودند که کلاس های آموزش مجازی در زمینه های مختلف پژوهشی برای معاونین و همچنین هسته ها ،کانون ها و انجمن ها مفید و راهگشا خواهد بود .
و در پایان مصاحبه با آقای صابریان در خصوص برگزاری جلسه شورای علمی پژوهشی :
با تشکر و قدردانی از این که وقت گران بهای خود را در اختیار ما قرار داده اید ،لطفا به سوالات ما پاسخ دهید .
1- حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر صابریان ،در خصوص برگزاری جلسه شورای علمی پژوهشی استان نظر خود را بفرمایید ؟
سلام علیکم ؛ برگزاری چنین جلساتی راهگشای فعالیت های پزوهشی در استان می باشد با تعامل بین شورای علمی پژوهشی استان و ارکان پژوهشی مدارس تابعه می توان به بهینه سازی فعالیت های پژوهشی استان کمک شایانی نمود .
2- موضوعات پیشنهادی حضرتعالی برای کانون های ،انجمن ها و هسته های پژوهشی در استان چیست ؟
سخنان مقام معظم رهبری می تواند مسیر پزوهش را به ما و طلاب علوم دینی نشان دهد اگر سخنان آن حضرت را ملاک قرار دهیم می توانیم راهگشای بسیاری از مسائل و برطرف کننده بسیاری از آسیب های جامعه باشیم .
3- به نظر حضرتعالی راهکارهای بهینه سازی فعالیتهای پژوهشی و داشتن خروجی های برتر و بیشتر در حوزه های علمیه چه می تواند باشد ؟
1) ایجاد انگیزه قوی در میان طلاب علوم دینی در امر پژوهش
2) طلاب به صورت تخصصی در زمینه پژوهش متناسب با استعداد و علایق تربیت شوند که بتواند اولاً به باورهای دینی خود معتقدتر و پایبندتر گردند و بعد جامعه را به سمت اسلام ناب محمدی (ص) هدایت نمایند .