اردوی علمی-پژوهشی

مرکزی-دلیجان-دیدار ازپژوهشکده زن و خانواده و دیدار با خانواده ربّانی مبلغ اسلام در کشور آرژانتین

شناسه خبر : 125641

1401/05/08

تعداد بازدید : 100

اردوی علمی پژوهشی 17 نفر از طلاب مدرسه فاطمه المعصومه دلیجان به مقصد قم، پژوهشکده زن و خانواده و دیدار با خانواده ربّانی مبلغ اسلام در کشور آرژانتین در روز چهارشنبه 5مرداد برگزار گردید. 
در بازدید از پژوهشکده زن و خانواده ابتدا مسئول آموزش این پژوهشکده طلاب را با دوره های مختلف آموزشی آشنا کردند 
در این مجموعه سه دوره آموزشی وجود دارد:
1_ دوره کارورزی که آموزش های قبل و  ضمن خدمت جهت اعضای هیات علمی پژوهشکده می باشد 
2-دوره‌ های آموزش رسمی سطح ۳ و ۴ طلاب  
3-دوره های ترویجی و عمومی کوتاه مدت و بلند مدت که  برای شرکت کنندگان در این دوره ها به درخواست افراد گواهینامه صادر می گردد. 
سرکار خانم طباطبایی طلاب را با سایت پژوهشکده آشنا کردند. 
بانک اطلاعات این پژوهشکده که مشتمل بر حدود سه هزار مقاله که  از ۱۵۰۰ مجله پالایش و  نمایه  شده اند و به صورت فولتکس در سایت قرار گرفته است.  
پس از آن سرکار خانم دکتر شریف طلاب را با پژوهش های تخصصی و کتاب های تخصصی در  حوزه زن و خانواده که توسط این پژوهشکده تهیه گردیده  آشنا کردند. 
آنچه که در این مجموعه به آن بسیار اهمیت داده می شود و مبنای پژوهشی این مجموعه می باشد، فهم بومی از جریان های مختلف فکری در حوزه مسائل زنان و خانواده می باشد از جمله مسئله فمینیست... تا بتوان در مقابل این جریانات فکری، نظریه های اسلامی را به درستی به کار برد.
در بخش بعدی این اردوی علمی- پژوهشی با خانواده ربّانی  مبلغین اسلام درکشور آرژانتین دیدار و گفتگو و پرسش و پاسخ صورت گرفت. 
خانواده ربانی (حاج آقای ربّانی  و همسرشان خانم ربانی ) از سال 62 به خواسته خودشان به دور ترین نقطه جهان برای تبلیغ اسلام سفر کردند و ضمن یادگیری زبان اسپانیایی، با تلاش فراوان توانستند فعالیت های زیادی جهت ترویج اسلام در آن کشور انجام دهند.
از جمله تاسیس خبرگزاری اسلامی
رادیو قبله
رادیو ایمان
تلویزیون النور
و تاسیس سازمان اتحاد زنان اسلامی توسط خانم ربانی
اما از  سال 76 علي رغم موفقیت های  چشمگیر این خانواده در جذب جوانان آرژانتینی به اسلام، دیگر اجازه فعالیت تبلیغی به آنها داده نشد.!! 
اما این خانواده پر تلاش از پای در ننشتند و در داخل کشور به فعالیت های تبلیغی و  پژوهشی خود ادامه دادند. 
 
از جمله با برگزاری اردوهای تبلیغی جهت آشنایی با اسلام، همچنین با ترجمه کتاب های ارزشی از جمله کتب شهید مطهری، کتب ادعیه از جمله ناحیه مقدسه به‌زبان اسپانیایی و ارسال و انتشار آن برای شیفتگان و تشنگان مکتب اهل بیت به کار خود ادامه دادند.
اکنون حدود 400 کتاب به زبان اسپانیایی ترجمه کرده اند و با تهیه کلیپ و بسته های آموزشی به فعالیت های تبلیغی و پژوهشی خود ادامه می دهند.