این نشست با حضور استاد ارجمند، آقای احمد مقیمی، از اساتید فعال فرهنگی، به صورت برخط در پلتفرم قراربرگزار شد و مورد استقبال طلاب قرار گرفت.
آقای مقیمی در ابتدای جلسه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد جهاد تبیین، شعاری برخورد کردن با موضوعاتی که از طرف مقام ولی فقیه در جامعه مطرح می شود را، از آسیب های جدی در عدم دست یابی به نتیجه مطلوب دانست و گفت: اگر با مطرح شدن هر موضوع ما به برگزار کردن همایش ها و جلسات اکتفا کنیم و بخواهیم با برچسب های مختلفی که به کارهای خود می زنیم، همان کارهای تکراری را ادامه دهیم، در حقیقت کاری انجام نداده ایم. جهت اجرایی کردن توصیه های مقام معظم رهبری، اولین گام شناخت موضوع و راهکارهای واقعی اجرای آن است. در جهاد تبیین نیز باید ابتدا مفهوم سخنان ایشان درک شود و نسبت به شرایط مختلف، راهبردهای مطلوب برنامه ریزی شود.
ایشان با توجه دادن مخاطبان به ارزش و اهمیت جهاد دراسلام گفت: برای اینکه عملی جهاد به حساب آید، باید دو ویژگی مهم داشته باشد. اول اینکه برای رضای خدا صورت گیرد و دوم اینکه در برابر دشمن و جهت مقابله با او باشد. وقتی گفته می شود برای خدا، یعنی نیاز به مجاهدت و تلاش بسیاری دارد و از آن جهت که در مقابله با دشمن انجام می شود همراه با سختی و مشقت است و نیاز به صبر و تحمل دارد.
وی در ادامه راز توصیه ولی فقیه را، به جهاد تبیین، سحر تمدن فرعون غرب دانست و گفت: همانگونه که سحر جادوگران عصر فرعون دیده ها را پر می کرد و مردم را در عین حال که می دانستند این سحر واقعیت ندارد، به خود مشغول می داشت، امروزه نیز سحر فضای مجازی و ابزار و اسباب آن همه را به خود مشغول کرده و با پر کردن دیده ها، عقل و منطق را به انزوا برده و دروغ و فریب و تخریب، و شایعه افکندی در بین مردم، همه چیز را تحت الشعاع خود قرار داده است و بسیاری از واقعیت ها را وارونه نشان می دهد. دنیایی که مجازی است اما آثاری کاملا واقعی دارد.
ایشان با توجه دادن مخاطبان به استماع سخنان مقام معظم رهبری در مورد جهاد تبیین، و دقت در سخنان ایشان و مباحثه راههای تحقق بخشی به تفکراتشان گفت: جهاد تبیین با توجه به مصادیق مختلف، سنگر به سنگر و موضوع به موضوع، جدا تعریف می شود و نمی توان با نسخه ای واحد، در عرصه های گوناگون ورود کرد. اما آنچه از ما طلاب علوم دینی انتظار می رود بیان و قلم است. با توجه به این که دشمن از دو راهبرد اصلی ناکارآمد نشان دادن دین و جمهوری اسلامی در عرصه حکومت و کشورداری، و نیز القاء ناامیدی در بین اقشار مردم بهره می برد، وظیفه ما بیان توانمندی و پیشرفت های کشور در عرصه های مختلف است. هر یک از نیروهای انقلاب با توجه به مخاطبین و عرصه فعالیت خود باید در مسیر تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت روحیه امید در میان جوانان بکوشد و از هر ابزاری که در دست دارد در این راه استفاده کند.
در ادامه جلسه پرسش هایی در زمینه وظیفه طلاب خواهر در برابر کسانی که تحت تبلیغات دشمن، کشور را در عرصه های مختلف دچار ضعف و ناتوانی می دانند و نحوه برخورد با مخاطبان و چگونگی استدلال نزد آنان و بیان واقعیات، مطرح شد و استادهمراه با جمع بندی مطالب به این سوالات پاسخ گفت.