مرکز تخصصی فقه واصول شهرستان صحنه بروشوری باعنوان «معرفی نرم افزارجامع فقه اهل بیت» تهیه نمود.
زهرا سیفی معاون پژوهش مرکز تخصصی فقه صحنه ضمن اعلام این خبرگفت: با توجه به پیشرفت و گسترش سیستم های کامپیوتری و جایگاه مهم و رو به رشد آنها نمی توان نقش مهم و حیاتی سیستم های کامپیوتری را در زندگی روزمره نادیده گرفت، همچنین باتوجه به تحول به موقع و صحیح نرم افزارها ،این ابزارها می توانند باعث بهبود روند کار پژوهشی طلاب شود.
ایشان در ادامه افزود: هر روش علمی در امور پژوهشی دارای مراحل مشاهده، جمع آوری اطلاعات، انجام پیش داوری با استفاده از فرضیه سازی، انجام آزمایش های منظم و دقیق با استفاده از داده های مناسب و نهایتاَ عمل استنتاج و تعمیم نتایج بدست آمده و جامعیت بخشیدن به تحقیق مورد نظر است، البته هریک از این مراحل از اهمیت خاصی برخوردار هستند ؛ ولی شاید بتوان گفت که مرحله ی سوم تجربه کردن و انجام آزمایش های دقیق و منظم و ثبت نتایج درست و تفسیر آنها مهمترین مرحله در جهت تایید یا رد فرضیه های مورد نظر باشد.
خانم سیفی گفت: پژوهشگر برای انجام این کار بسته به نوع مسئله نیاز به ابزارهای مختلف سخت افزاری و نرم افزاری جهت پیاده سازی یا شبیه سازی دارد تا بتواند کار پژوهشی خود را ادامه و نتایج مورد نظر را محاسبه یا بدست آورد. اما متأسفانه یکی از معضلات موجود دربین طلاب، عدم آشنایی آنها با نرم افزارها وحتی ناتوانی در کار با نرم افزارها است. مرکز تخصصی فقه صحنه باتوجه به ضرورت آشنایی طلاب در کارنرم افزارها اقدام به تهیه بروشوری در این زمینه نموده ونسخه دیجیتال آن را در اختیار طلاب قرار داد.