خانم رقیه یوسفی در این نشست با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی، گفت: امروزه کتابخوانی و علمآموزی نه تنها یک وظیفه ملی بلکه یک واجب دینی است و با فرهنگسازی، کتاب و کتابخوانی باید جزو عادات مرسوم زندگی مردم شود.
وی افزود: کتاب دروازهای به سوی گستره دانش و معرفت بوده و کتاب خوب یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است. در این زمینه هفته کتاب و کتابخوانی فرصت خوبی برای تبیین آثار مطالعه و تاثیر آن در زندگی و آگاهی مردم در مباحث و مهارتافزایی در زمینههای مختلف است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء(سلاماللهعلیها) خلخال بیان داشت: متاسفانه امروزه فضای مجازی و شبکههای اجتماعی جایگزین کتاب در زندگی مردم شده که نهادهای مسئول از جمله مدارس، کتابخانههای عمومی، حوزههای علمیه و دانشگاهها بایستی با برنامهریزی شایسته، کتاب و کتابخوانی را در زندگی مردم رواج دهند چراکه مقوله پراهمیت مطالعه، با گذشت زمان به فراموشی سپرده میشود.
خانم یوسفی علمآموزی را عامل پیشرفت جوامع بشری در دنیای امروزی دانست و اظهار داشت: براساس نظریه اندیشمندان و بزرگان، انس با کتاب، جامعه را به سمت قلههای ترقی و پیشرفت میکشاند و بیشک اهمیتندادن مردم به کتابخوانی و مطالعه، مانع پیشرفت جامعه شده و زندگی اجتماعیشان را به طور محسوسی تحت تاثیر قرار خواهد داد.
پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: هدف از گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی انگیزهدهی و ترویج مطالعه و علاقمندی به کتاب میباشد که به فضل الهی اساتید و خواهران طلبه نیز در این زمینه مشارکت فعال و همدلانه خواهند داشت.