خانم رمضانیان در تعریف و ویژگی های چکیده مناسب گفت: چکیده درواقع آینه پژوهش و خلاصه ای جامع از محتوای یک پژوهش است. باید موجز، با متن و عبارات جدید و صریح و روان باشد، و محقق باید به قلم خود و با فعل های ماضی بنویسد. وی چکیده مقالات پایانی را را150 الی 200 کلمه شمرد و گفت : اگر از این مقدار بیشتر شود، در ارزیابی به طولانی شدن چکیده ایراد می گیرند. رمضانیان درتفاوت مقدمه با چکیده گفت: در چکیده به صورت خیلی خلاصه ولی در مقدمه بیشتر به صورت تفصیلی مطالب بیان می شود.
در ادامه به اجزای چکیده اشاره کرد و گفت: چکیده شامل اهمیت و ضرورت تحقیق، هدف از تحقیق، بیان مساله، فرضیه (پاسخ حتمی به سوال تحقیق) و روش است.
ایشان، تفاوت چکیده با نتیجه را این گونه بیان کرد: 1_ تفاوت شکلی و ظاهری؛ در نتیجه گیری مانند چکیده محدودیت وجود ندارد 2_ تفاوت محتوایی؛ محقق در نتیجه گیری نتایج بحث را بیان می کند ، شماره گذاری می کند، پیشنهاد ارائه می دهد، اما در چکیده به همان ترتیبی که ذکر شد موارد آورده می شود .
وی گفت: اشاره کردن به عناوین مقاله، ارجاع به مأخذ، استفاده از کلمات مترادف و جملات زاید و داخل پرانتز، بیان خطابی، استفاده از چکیده و مقدمه های کتاب ها، علمی نبودن جملات و استفاده از مثال در چکیده، از آسیب های چکیده است.
در پایان استاد به سؤالات و اشکالات طلاب پاسخ داد و برای جلسه آینده تکلیف مشخص کرد.