آقای موسوی استاد مرکز تخصصی مهدویت قم، ابتدا در معرفی امام عصر(عجلالله تعالی فرجه الشریف) گفت: امام علی (علیه السلام) درباره حضرت مهدی (عجلالله تعالی فرجه الشریف) فرموده است: « صاحبالامر طرید (راندهشده) و شرید (آواره) است.» و معنای واژه طرید را اینگونه بیان کرد: «طرید» به کسی اطلاق میشود که کنار گذاشته شده است. امام زمان بهراستی در این زمان طرد شده هستند؛ چراکه قدر و منزلت ایشان آنگونه که باید، دانسته نمیشود و هیچیک از مراحل شکر در برابر این نعمت عظیم الهی، بهطور شایسته ادا نمیگردد. تا جایی که مردم، ولیّ نعمت خویش را کنار گذاشتهاند و- فهمیده یا نفهمیده- ایشان را با قلب و زبان و عمل خویش طرد کردهاند.
وی گفت: همینقدر که مردم برای کرونا ،بیتابی و گریه میکنند و برایشان اولویت است ؛ آیا برای آمدن امام زمان هم بیتاب هستند؟ آیا اصل و محور و اولویت زندگیشان است؟
ایشان با ابراز گله مندی گفت: چرا معارف مهدوی جزو دروس حوزهها نیست؟ چرا طلبهها معرفتی از امام زمان خود ندارند؟ چرا اطلاعات مهدوی طلاب کم است؟ درحالیکه طلاب سربازان امام زمان هستند و باید خوراک اعتقادی و مهدوی به جامعه منتقل کنند و در ادامه خطاب به طلاب گفت: باید مطالعه کنند، در دورههای تخصصی مهدویت شرکت کنند ، در این حیطه زحمت بکشند با مطالعه و تحقیق و معرفی کردن حضرت به مردم کمی از غربت امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) را کم کنند، تا مورد رضایت حضرت قرار گیرند. وی ادامه داد: طلاب سه وظیفه در این زمینه دارند؛ فردی، اجتماعی و حکومتی که فردی شامل: دانش و بینش، گرایش (محبت)، و کنش(رفتار) در مقابل امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) است.
در پایان از طلاب شرکتکننده در سیر مطالعاتی درخواست حضور منظم و انجام تکالیف و تحقیقات محوله را تأکید کرد