اصفهان/گزارش برگزاری کرسی آزاد اندیشی انتخابات،حضور حداکثری با انتخاب اصلح

شناسه خبر : 109771

1400/03/12

تعداد بازدید : 76

اصفهان/گزارش برگزاری کرسی آزاد اندیشی انتخابات،حضور حداکثری با انتخاب اصلح
کرسی آزاد اندیشی با موضوع "انتخابات،حضور حداکثری با انتخاب اصلح "روز چهارشنبه12/3/1400 با حضور استاد بزرگوار جناب آقای محسن نصری و جمعی از طلاب و پژوهشگران مدارس علمیه شهرستان خمینی شهر و کوشک در سامانه سیما برگزارگردید.

جناب آقای نصری استاد ارائه دهنده جلسه کرسی آزاد اندیشی ،در ابتدا سخنان خود را با روایتی از امام صادق (علیه السلام) این گونه شروع نمودند:امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:هر کس عالم به زمانش باشد از هجوم شبهات وانحرافات در امان می ماند .لذا از جمله وظایف ما ،آگاهی وبصیرت در عرصه های مختلف اجتماع می باشد واز مهترین این عرصه ها در این زمان انتخابات است.
ایشان در ادامه به معرفی موضوع انتخابات پرداخته وانتخابات را این گونه تعریف نمودند:انتخابات روشی است برای تعیین مسئولین توسط مردم .ایشان همچنین در خصوص اهمیت انتخابات به 3 نکته ی مهم اشاره نمودند:نکته اول اینکه انتخابات در واقع تعیین سرنوشت مردم است ودر این خصوص به عنوان نمونه به جنگ احد اشاره نمودند؛ که در این جنگ با وجود رهبری چون پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم) به دلیل سرپیچی مرم از فرمان ایشان ،سپاه اسلام شکست خورد. پس این جامعه است که سرنوشت خود را با انتخاب صحیح ،تعیین می کند.نکته دوم که استاد در خصوص ضرورت انتخابات بیان نمودند این است که انتخابات برای رفع مشکلات ومعضلات جامعه است و انتخاب مدیر کارآمد کمک بزرگی به رفع مشکلات می کند ونکته ی آخری که استاد به عنوان اهمیّت انتخابات بیان نمودند؛ این است که انتخابات باعث خنثی کردن توطئه ی دشمنان می شود آنها تمام سعی خود را برای خارج نمودن مردم از صحنه می کنند.
استاد محسن نصری در ادامه بحثی را مطرح کردند با این عنوان که انتخابات را چگونه برگزار کنیم؟ در پاسخ فرمودند: دو اصل بسیار مهم در انتخابات وجود دارد: -1حضور حداکثری -2انتخاب اصلح .
حضور مردم و مشارکت حداکثری مردم بسیار مهّم است. اگر یک درصد مشارکت مردم بیشتر شود، عزّت و عظمت و اقتدار ما بیشترمی شود و رئیس جمهور با قدرت بیشتری در عرصه ی مسائل داخلی و خارجی می تواند نقش ایفا کند. اگر یک درصد مشارکت جامعه کمتر شود، دشمنان ما خوشحال می شوند که فشارهایشان اثر گذاشته و هر روز، فشار و توطئه شان را بیشتر می کنند. به همین جهت به مسأله ی مشارکت حداکثری باید بپردازیم و به شبهات و سؤالات مردم پاسخ دهیم.                           .
استاد پس از حضور حداکثری به مبحث انتخاب اصلح پرداخته و فرمودند: در عرصه ی انتخابات کسانی راکه شورای نگهبان تأیید می کند، اینها قبول شده اند، تأیید شده اند، نمره 11به بالا را کسب کرده اند. حال نوبت مردم است که از بین اینها بالاترین نمره یعنی فرد نمونه را انتخاب کنند و این همان انتخاب اصلح است.
بحث بعدی که استاد مطرح کردند: اینکه مردم چگونه می توانند انتخاب اصلح انجام دهند؟یک سری ملاک و شاخصه وجود دارد که با توجه به آنها می توان به انتخاب اصلح رسید-1 ایمان، تقوا و خداترسی افراد -2-قدرت و توان مدیریتی افراد -3 دست پاک و ساده زیست بودن افراد -4 شناخت تیم همراه رئیس جهمور.                                          

و اما بحث پایانی که استاد مطرح کردند اینکه عموم مردم چگونه می توانند اصلح را تشخیص دهند؟ -1تحقیق و وقت گذاشتن -2مشورت کردن با افراد متعهد و متخصص -3دعا کردن و توسل به اهل بیت(علیهم السلام)