به مناسبت هفتة پژوهش ،نشست علمی پژوهشی با موضوع " نقش مجامع علمی در تقویت نظام اسلامی "توسط مدرسه فاطمیه کهنوج در فضای مجازی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، استاد مربوطه، آقای سخنور اظهار داشت :دین مجموعه ای است متشکل از اعتقادات اصول و فروع و اخلاقیات و تنها مذهبی که تمام اعتقادات خود را با ادله و براهین عقلی و نقلی به دنیا اثبات می کند، مذهب شیعه است که دارای غنی ترین و مستحکم ترین و مستدل ترین باورهای دینی هست، متاسفانه در حوزه های علمیه به این مسائل کم پرداخته می شود این یک نقطة حساسی است که ما بسیاری از لطمات و ضرباتی که خوردیم از تحریف باورهای افراد است. بنا براین، کسی که به تفقه در دین نرسیده نه تنها نقش موثری در نظام اسلامی ندارد بلکه ممکن است به نظام اسلامی ضربه هم بزند. پس یکی از نکات مهمی که می تواند کمک کند به تقویت نظام اسلامی پرداختن به باورهای دینی است.
همچنین ایشان اشاره کرد: چرا استعمار پیر ، انگلستان به دنبال راه اندازی فرقه های متفاوتی مانند و هابیت و... است؟ زیر بنای تمام رفتارهای فردی و اجتماعی انسان را باورها و اعتقادات او شکل می دهند؛ زمانی که با شکل دادن یک فرقه توانستند باور انسان را تغییر دهند رفتار انسان هم تغییر می کند.
وی در ادامه به علم حضرت زینب در واقعة عاشورا اشاره کرده و اظهارداشت : وقتی که باورهای دینی مستحکم شد حرکت های بسیار بزرگی هم صورت می گیرد. ایشان سپس نقش مراجع و بزرگان را در طول تاریخ برای تقویت نظام اسلامی بیان کرد و افزود : زمانی که حکومت صفوی روی کار آمد و قدرت پیدا کرد مجاهدت های علما به خصوص محقق کرکی و علامه مجلسی بود که نظام اسلامی را تقویت کرد، محقق کرکی با وجود اینکه حکومت، حکومت صفوی است چنان مجاهدت می کند که یک مملکت را از ورطة هلاکت فرقه گرایی و خمودی تصوف نجات می دهد ، پس نقش علما و فقها در نگه داشتن مرزهای اعتقادی و اقلیمی نظام اسلامی، بسیار موثر است و هر جامعه ای که از علما و فقها و رجال دینی رویگردان شد، در آن جامعه بستر مهمی برای ضربه به نظام اسلامی فراهم می شود.
برگزاری نشست با موضوع : ضرورت تولید دانش در مکتب شهید سلیمانی ، کارگاه های آموزش نرم افزار جامع التفاسیر و خلاصه نویسی، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی طلاب، تهیه بروشور و برگزاری مسابقه مقاله نویسی از دیگر برنامه های هفتة پژوهش در این مدرسه بود.