یزد کرسی آزاداندیشی «استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه در میان طلاب» در مدرسه حضرت زینب س

شناسه خبر : 18707

1394/03/12

تعداد بازدید : 574

کرسی آزاداندیشی با موضوع «استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه در میان طلاب» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) شهر یزد برگزار شد.

در این نشست منصوره قیاسی و فهیمه قاسمی مدیر و معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) شهر یزد و عبدالحمید عقدایی کارشناس امور رسانه و جنگ نرم به بیان نظرات خود پرداختند.

فهمیه قاسمی، معاون پژوهش مدرسه گفت: هدف ما از برگزاری این کرسی بیان کارکردهای شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه و مضرات استفاده از این شبکه‌ها و وظیفه طلاب و قشر مذهبی جامعه در برابر این برنامه‌ها است.
وی افزود: شبکه‌های اجتماعی موبایل دارای کارکردهای مثبت و منفی است، ولی فواید استفاده از این شبکه‌ها در مقایسه با مخاطرات شناخته شده و ناشناخته آن ناچیز است، همچنین استفاده‌هایی چون جایگزینی این شبکه‌ها به جای کتاب برای علم‌آموزی در شأن طلاب علوم دینی نیست.
عقدایی، کارشناس امور رسانه و جنگ نرم نیز در بخش دیگری از این نشست بیان کرد: شبکه‌های اجتماعی اعم از حقیقی و مجازی است که بزرگترین شبکه اجتماعی حقیقی همچون مراسم با شکوه حج و راهپیمایی 22 بهمن در اختیار مسلمانان است.
وی ادامه داد: ولی شبکه‌های اجتماعی مجازی که دشمنان طرح‌ریزی کرده و در فضای مجازی برای استفاده قرار داده‌اند، می‌تواند همزمان کارکردهای مثبت و منفی داشته باشد. از جمله کارکردهای مثبت این شبکه‌ها یادگیری و آموزش است.
کارشناس امور رسانه و جنگ نرم یادآور شد: امروز منبع کسب اطلاعات تا حدودی تغییر کرده و نقش این شبکه‌ها در کسب اطلاعات و علم و آگاهی قابل انکار نیست، هر چند که مخاطراتی هم به همراه دارد.
وی افزود: این تغییر منبع اطلاعات یکی از کارهای خطرناکی است که دشمن انجام داده و به عنوان مثال ماهواره را یک منبع کسب اطلاعات معرفی می‌کند.
قیاسی، مدیر مدرسه نیز در این نشست نیز بیان کرد: حتی اگر استفاده از این شبکه‌ها کارکردهای مثبتی همانند استفاده از تجربیات دیگران و شاید علم‌آموزی هم داشته باشد، وقت طلبه ارزشمندتر از آن است که در این شبکه‌ها صرف شود، طلبه می‌تواند از طرق دیگر برای کسب علم اقدام کند.

    اخبار مرتبط